Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Bubbeltjesenveloppen zijn een uitstekende keuze als het gaat om het veilig en efficiënt verpakken van gevoelige items.

Deze speciale enveloppen hebben niet alleen een robuuste buitenlaag, maar ook geïntegreerde luchtkussentjes die fungeren als schokdempers. Dit intelligente ontwerp zorgt ervoor dat je producten optimaal beschermd zijn tijdens het hele verzendproces.

Voordelen van bubbeltjesenveloppen

Veilig transport: bubbeltjesenveloppen beschermen gevoelige goederen tegen schade tijdens het transport. De geïntegreerde luchtkussentjes absorberen schokken en trillingen, minimaliseren het risico op breuk en zorgen ervoor dat uw zendingen veilig en intact aankomen.

Laag gewicht: Vergeleken met conventionele verpakkingsmaterialen zijn luchtkussenenveloppen licht van gewicht, wat niet alleen de verzendkosten drukt maar ook de handling vergemakkelijkt bij het voorbereiden van zendingen.

Veelzijdig: Met een breed scala aan maten en vormen zijn bubbeltjesenveloppen zeer veelzijdig en geschikt voor een verscheidenheid aan producten, van kleine elektronische apparaten tot boeken en breekbare geschenken.

Eenvoudige verwerking en tijdsbesparing: Luchtkussenenveloppen zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor het verpakkingsproces wordt geoptimaliseerd en de verzendtijd wordt verkort.

Verschillende formaten bubbeltjesenveloppen

Ons uitgebreide assortiment omvat noppenenveloppen in verschillende DIN-formaten om aan de verschillende eisen van onze klanten te voldoen.

DIN A6: Onze kleinste versie, ideaal voor het verzenden van kleine documenten, foto's of wenskaarten in het formaat 100 x 165 mm.

DIN A5: Een populair formaat voor drukwerk van halve pagina's, brochures of middelgrote documenten van 150 x 215 mm.

DIN B5: Een iets groter formaat, ideaal voor het verzenden van documenten, tijdschriften of dikkere brochures van 180 x 265 mm.

DIN B4: Voor grotere documenten, tijdschriften of vlakke artikelen bieden we bubbeltjesenveloppen in DIN B4 van 270 x 360 mm.

DIN C3: Onze grootste variant, ideaal voor grotere documenten, catalogi of platte producten, met ruime afmetingen van 350 x 470 mm.

Dankzij deze verscheidenheid aan formaten kunt u er zeker van zijn dat wij de juiste oplossing hebben voor de veilige verzending van uw inhoud.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare verpakkingsoplossingen zijn bubbeltjesenveloppen een slimme keuze die niet alleen de bescherming verbetert, maar ook de efficiëntie van de toeleveringsketen. Vertrouw op deze innovatieve verpakkingsoplossing om uw producten veilig en succesvol te verzenden.