Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Geef boeken een individueel tintje en creëer ware kunstwerken. In onze winkel vindt u alles wat u als boekbinder nodig hebt aan verwerkingsmateriaal, gereedschap en accessoires. Kies uit de grote selectie van boekbindbenodigdheden van SPRINTIS voor elke verwerkingsstap.

Scharnierringen. Boekschroeven. Boeknagels

Hoe u uw pagina's ook wilt inbinden, wij hebben de juiste inbindoptie voor uw product in ons assortiment. Of u nu scharnierringen, oogjes, boekschroeven of boeknagels wilt gebruiken, u vindt altijd het juiste bindmateriaal in ons assortiment van verschillende soorten en uitvoeringen.

 

Handgrepen & Sluitingen | Drukknopen & Stiftdrukknopen |Stoffen balgen


Mappen en ordners vervullen een zeer bijzondere functie, omdat zij niet alleen de inhoud moeten bevatten, maar deze ook uitneembaar moeten houden. Stoffen balgen zorgen voor de nodige flexibiliteit bij elk gebruik, verschillende sluitmechanismen houden alle inhoud bij elkaar. Voor grotere mappen en bestanden laten verschillende draagoplossingen is de hanteerbaarheid duidelijk.

 

Boekhoeken & Gaas en boekbindersgaas


De functionaliteit hangt ook af van de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Onze bindgaas en ruggaas, evenals verschillende soorten boekhoeken, zorgen voor de juiste bescherming en een passende afwerking. Dit zorgt ervoor dat uw producten klaar zijn voor elk gebruik.

 

Boekbindgereedschap


Bij de afzonderlijke onderdelen van een boekbindproduct horen ook de passende gereedschappen om ze te kunnen verwerken. Natuurlijk hebben we ook het juiste gereedschap voor alle producten. Wij voorzien in al uw behoeften op het gebied van boekbinden. Van eyeletting machines, drukknoop gereedschap en hoekafronders, tot papiersnijders, papierboren en draadtellers, tot lijmkwasten, vouwbenen, linialen, messen en scharen, elke stap van het boekbinden kan worden aangepakt met materiaal van SPRINTIS.

 

Eersteklas service rechtstreeks van SPRINTIS


Het gehele assortiment boekbindbenodigdheden in onze webshop wordt direct en snel door heel Europa geleverd. Bij afname van grote hoeveelheden profiteert u van aantrekkelijke kortingen. Indien u advies wenst of vragen hebt, zal onze klantenservice u graag helpen.