Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Hier vindt u het juiste klinkgereedschap voor het verwerken van de machine- , knoop- en dubbele holle klinknagels van SPRINTIS. Deze zijn onderverdeeld in boven- en onderstempels, die ofwel afzonderlijk verkrijgbaar zijn - voor het verwerken van dubbele holle klinknagels - of als set voor machinale klinknagels. Voordat u tot aankoop overgaat, is het belangrijk om de bijbehorende kopdiameter te controleren om het gewenste resultaat te bereiken.

Om de magnetische bovenstempel te gebruiken, schroeft u deze na ontvangst in uw pers. De onderste ponsen zijn daarentegen eenvoudig te plaatsen. SPRINTIS biedt zowel handbediende persen als kniehefboompersen en pneumatische spindelpersen voor klinken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Klinknagels verwerken met het SPRINTIS klinkgereedschap

SPRINTIS biedt u precies het juiste klinkgereedschap voor het verwerken van alle soorten klinknagels met uw spindel- en kniehefboompersen. De bovenste en onderste pons, die gemaakt zijn van gereedschapsstaal en afzonderlijk verkrijgbaar zijn, zijn ideaal voor het verwerken van SPRINTIS dubbele holle klinknagels. De ponsen voor machinale klinknagels zijn daarentegen al als set verpakt.

Na het laden van de pers met het holle klinkgereedschap, wat gebeurt door de magnetische dubbele holle klinknagel bovenstempel in de pers te schroeven en eenvoudig de onderste stempel in de pers te steken, wordt het te klinken voorwerp in de pers geplaatst.

Voordelen van SPRINTIS klinkgereedschap

Het voordeel van het gebruik van SPRINTIS klinkgereedschap voor het verwerken van holle klinknagels is de ronde vorm die aangepast is aan de kromming van de klinknagelkop, wat een perfect resultaat garandeert. Het maakt niet uit of het open of gesloten holle klinknagels zijn. Met het holle klinkgereedschap van SPRINTIS kunt u zowel ronde holle klinknagels aan beide kanten als open holle klinknagels aan één kant samenvoegen en het materiaal ertussen vastklinken. Samen met een professionele pers wordt klinken kinderspel.

Ongeacht de mate waarin u klinknagels wilt verwerken - in onze SPRINTIS shop vindt u in één oogopslag het juiste klinkgereedschap voor machine- en buisklinknagels. Samen met de verschillende aangeboden SPRINTIS persen en een voorraad van de klinknagels die u nodig hebt, kunt u in één keer een compleet assortiment klinknagelverwerkingsapparatuur samenstellen.

Vind het juiste gereedschap voor dubbele holle klinknagels

Wij leveren u alles wat u nodig hebt om klinknagels veilig en efficiënt in het gewenste materiaal te hameren. Als u vragen hebt over ons klinkgereedschap of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste ponsen voor het klinken, neem dan contact op met onze klantenservice - wij geven u graag persoonlijk advies.

Alternatieven voor klinken

Of u nu boekbindt of naait, als u liever zeilringen gebruikt, geen probleem. De SPRINTIS spindel- en kniehefboompersen zijn geschikt voor het verwerken van zowel klinknagels als zeilringen. Een overzicht van meer specifieke gereedschapsonderdelen voor het verwerken van metalen zeilringen vindt u in de categorie zeilringmachines.

Als u daarentegen op zoek bent naar klinknagels waarvoor geen speciaal klinkgereedschap nodig is , gebruik dan gewoon onze knoop- of patroonklinknagels. Deze worden bevestigd door ze vast te schroeven en kunnen worden gebruikt voor alle werkzaamheden aan leren stukken, tassen of mappen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)