Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Zakken voor verpakking & verzending

Veelzijdige oplossingen voor verpakking en verzending

Van eenvoudig tot elegant… alles is mogelijk! Of het nu gaat om voordelige plastic zakjes of milieuvriendelijke paklijsthoezen van gerecycled materiaal, wij bieden voor iedereen de perfecte oplossing voor zijn of haar toepassing, zoals

  • mailing enveloppen met klep voor wenskaarten in de grafische sector en kantoorbranche
  • aromabestendige stazakken welke geschikt zijn voor levensmiddelen voor de verpakkingsindustrie en de voedingsmiddelenindustrie
  • organza zakjes voor mooie sieraden in de detailhandel

Ontdek het brede aanbod aan ideale verpakkingsoplossingen voor het bewaren, verzamelen en verzenden van kleine en losse onderdelen en voor bescherming tegen stof, vuil, vocht en beschadiging. Niet gevonden wat u zoekt? Vraag het onze medewerkers. Er is vrijwel altijd de mogelijkheid om producten volgens uw specificaties op maat te maken!

Mailing enveloppen / verzendhoezen van SPRINTIS

De klassieke transparante cellofaanhoezen zijn bekend onder de naam mailing enveloppen met klep of verzendhoezen, welke catalogi, folders of tijdschriften tijdens transport beschermen. Door hun klep en kleefsluiting zijn deze hoezen handig in gebruik. Cellofaanzakken resp. cellofaanhoezen, vervaardigd uit OPP-folie, staan bekend als verpakking voor wenskaarten. Mailing enveloppen met klep worden ook als maatwerk vervaardigd – op verzoek met opdruk.


Bekijk alle mailing enveloppen

Gripzakken van SPRINTIS

Gripzakken of grip seal zakjes onderscheiden zich door hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Gripzakken zijn leverbaar in diverse maten en verschillende foliesoorten of –diktes. Optioneel verkrijgbaar met eurosleuf, ronde perforatie of schrijfvlakken. Ook hier is speciale aanmaak/maatwerk mogelijk, bijv. met afwijkend formaat, door u gewenst materiaal of met opdruk.


Bekijk alle gripzakken
Gripzakken, PE-folie Gripzakken, PE-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Gripzakken, met Eurosleuf, PE-folie Gripzakken, met Eurosleuf, PE-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!