Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare verpakkingsoplossing, dan zijn zakken met zijvouw en zakken met zijvouw en sealnaad de ideale opties voor jou. Deze verpakkingsmaterialen bieden een groot aantal voordelen en worden met succes gebruikt in verschillende branches.

Zakken met zijvouw en sealnaad, OPP-folie 30 µm, Zakken met zijvouw en sealnaad, OPP-folie 30 µm,
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Zakken met zijvouw Zakken met zijvouw
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 

Voordelen van zakken met zijvouw en zakken met zijvouw en sealnaad in één oogopslag:

  • Zijvouw: Zakken met zijvouw worden gekenmerkt door hun speciale vouwtechniek, die ze extra capaciteit en flexibiliteit geeft. Dankzij de zijvouwen kunnen deze verpakkingsmaterialen gemakkelijk grotere hoeveelheden producten bevatten zonder hun vorm te verliezen. Hierdoor zijn ze ideaal voor het vervoeren en opslaan van een grote verscheidenheid aan goederen.
  • Materiaal: Een ander voordeel van zakken met zijvouw is hun hoge robuustheid en duurzaamheid. Ze zijn meestal gemaakt van stevige materialen zoals plastic, die een betrouwbare barrière vormen tegen vocht, stof en andere milieu-invloeden. Hierdoor blijven uw producten optimaal beschermd tijdens transport of opslag.
  • Toepassingsgebied: Daarnaast zijn zakken met zijvouw en zakken met zijvouw en sealnaden ook zeer veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan producten en in vele toepassingen, bijvoorbeeld de zakken met zijvouw kunnen worden gebruikt als beschermzak voor gaasboxen of kartonnen dozen, als hoes voor grote producten of als afvalzak, terwijl de transparante zakken met zijvouw met sealnaad meer geschikt zijn voor producten met een klein formaat. Dankzij de verschillende formaten en ontwerpen kunt u de verpakking precies op uw wensen afstemmen.

Samengevat bieden zakken met zijvouw en zakken met zijvouw en sealnaden een effectieve en veelzijdige verpakkingsoplossing voor verschillende bedrijfstakken en toepassingen. Door hun hoge duurzaamheid, slijtvaste eigenschappen en flexibiliteit zijn ze ideaal voor het veilig transporteren en opslaan van producten.