SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Neodymium magneten van MagnetiQ

Neodymium magneten hebben de hoogste houdkracht in de kleinste ruimte. Om deze reden worden ze ook wel supermagneten genoemd. Ze worden meestal gebruikt als sluiting voor hoogwaardige verpakkingen of mappen en worden ook „onzichtbaar“ in het eindproduct verwerkt. De zelfklevende varianten zijn snel aan te brengen en kleven op bijna elk oppervlak. In onze magneetshop vindt u de neodymium magneten in vele vormen, bijvoorbeeld als ring, blok (vierkant/rechthoekig), rondje, maar ook als staaf- of kubusmagneten.


Bekijk alle neodymium magneten
MS.W.5.N42.06

Magneetband & magneetfolie van MagnetiQ

Magneetband en -folie kunnen eenvoudig worden verwerkt met een standaard schaar. Ze zijn gedeeltelijk bedrukbaar en kunnen ook worden gestanst. Het maakt niet uit of u de magneetband gebruikt voor het bevestigen van horren, voor visualisatie op whiteboards of voor het aanbrengen van reclame op voertuigen zonder lijmrestanten achter te laten. In onze magneetshop vindt u voor alle toepassingen de juiste magneetband of -folie.


Bekijk alle magneetband en folie
Neodymium magneten
Ferriet magneten
Kantoor & school