Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Magneetfolie, bedrukbaar, wit Magneetfolie, bedrukbaar, wit
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetfolie onbewerkt Magneetfolie onbewerkt
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Nieuw
Sterke magneetfolie, onbewerkt Sterke magneetfolie, onbewerkt
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Nieuw
Magneetfolie, zelfklevend, anisotroop Magneetfolie, zelfklevend, anisotroop
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Magnetische folierollen kunnen individueel worden verwerkt

Wat zijn de voordelen van deze magneetfolie, die praktisch vanaf de rol kan worden gebruikt? Het kan op maat worden geknipt, wat werkt met een goede huishoudschaar. De rollen magneetband zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar in de magneetwinkel. Het kan bedrukt worden en wordt, tenzij anders vermeld, geleverd als een 10 meter lange rol met een breedte van 620 mm. De materiaaldikte kan bijvoorbeeld variëren van 0,6 mm tot 0,85 mm. Dit heeft ook invloed op de kleefkracht, die in het eerste geval 43 g/cm² bedraagt en in het tweede geval 50 g/cm². Het alternatief voor magneetfolie op rol is magneetband, die ook individueel kan worden aangepast aan het artikel voor dagelijks gebruik. Magneetband en magnetische folierollen worden beschouwd als een onverslaanbaar team.

Magnetische folies in alle kleuren en facetten

Waarom is het mogelijk om vellen magneetfolie in alle diktes, kleuren en maten te bestellen? Zeer eenvoudig: het gebruik van de folie moet perfect en vooral zeer flexibel zijn. zal plaatsvinden. Zo is de magneetfolie verkrijgbaar in plaatvorm in kleuren als zwart, wit, rood, blauw, groen, geel of grijs. Afhankelijk van het gekozen product heeft de magneetfolie een dikte van 0,9 tot 1,5 mm in DIN A4- of DIN A3-formaat en kan deze op elk gewenst formaat worden gesneden. zal zijn. De kleefkracht van de folie is 75, 80, 320 of zelfs 450 g/cm², afhankelijk van de uitvoering. De magnetische film is geen primer. Het wordt gebruikt om magnetische kracht toe te passen op niet-magnetische materialen, zodat ze zich vasthechten aan supermagneten of ferrietmagneten. De magnetische folie als plaatmateriaal kan op vele manieren worden gebruikt. Deze speciale film is zeer populair voor professioneel gebruik, vooral voor commerciële doeleinden of voor diverse trainingen. Hoe kan de consument het product van de magnetische folie op een zinvolle en efficiënte manier gebruiken? Hier kunt u meer te weten komen over dit bijzondere soort artikelen voor dagelijks gebruik.

Zelfklevend of niet zelfklevend?

Voor welke toepassing deze individuele folie ook wordt gebruikt: de magneetfolie in de vorm van een De platen zijn verkrijgbaar in zelfklevende of niet-zelfklevende vorm. De magneetfolie kan in de MagnetiQ MagnetiQ Shop zo besteld worden dat het individueel te bestellen is. kan worden bevestigd. Met de zelfklevende magneetfolie als plaatmateriaal kunt u er zeker van zijn dat deze gemakkelijk en zonder bellen kan worden aangebracht.