Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Magnetisme om op te plakken - onze magnetische tapes maken het mogelijk

Een sterk zelfklevende magneetband wordt gebruikt wanneer de magneetkracht gelijkmatig over een oppervlak moet worden verdeeld. Veel conventionele magneten kunnen dit niet garanderen. In zijn hoedanigheid als tape is het ook uitstekend geschikt om deze over een grotere lengte en/of breedte aan te brengen. De magneetband kan eenvoudig op maat worden geknipt met een standaard schaar. Onze standaard magneetbanden hebben een goede kleefkracht. Magneetbanden van neodymium hebben een kleefkracht op het niveau van een supermagneet. Deze krachtpatsers kunnen tot 450 g per cm² hebben. De magneetband is niet geschikt als kleefoppervlak voor onze magneten, omdat de tapes kunnen demagnetiseren. Onze zelfklevende metalen tapes, zelfklevende metalen strips en primers zijn hiervoor beter geschikt. Een populaire toepassing voor magneetbanden zijn flyscreens. Wanneer de eerste zonnestralen het eerste ongedierte het huis binnen lokken, nemen velen moedig hun toevlucht tot vliegschermen. Het huis en het kantoor zijn met een magneetband bevestigd en zijn vrij van gaten in het huis en het kantoor, beschermd tegen het binnendringen van ongedierte.

Allrounder op plaat en rol - zelfklevende en niet-zelfklevende magneetfolie - zelfklevende en niet-zelfklevende magneetfolie

Door zijn rubberachtige eigenschappen is magneetfolie gemakkelijk te verwerken en kan het ook op oneffen oppervlakken worden aangebracht. De folie wordt voornamelijk gebruikt voor identificatiedoeleinden in rekken, op beurzen of presentatieborden. Hier kunt u kiezen tussen zelfklevende en niet-zelfklevende versies en een breed scala aan kleuren in onze magneetwinkel. De sterke magneetfolie wordt bij voorkeur gebruikt in bedrijven en onderwijsinstellingen. De platen, gebruikt als magneetplaten, maken een snelle en flexibele visualisatie op whiteboards, planborden en metalen ondergronden mogelijk. De bedrukbare magneetfolie van de rol wordt vaak gebruikt als reclamemedium op motorvoertuigen of als geïndividualiseerde magneetfolie voor de koelkast.

Nu wordt het kleurrijker met onze gekleurde magneetband.

De gekleurde magneetbanden kunnen worden geëtiketteerd met een standaard foliepen en helpen bij de oriëntatie en etikettering in magazijnen, op kantoor of als etiketteringssysteem. Al onze aangeboden magneetbanden en magneetfolies kunnen worden verwerkt met een standaard schaar en sommige ervan kunnen ook worden gestanst.

Magnetische platen garanderen een schone en onzichtbare bevestiging

Magneetplaten, ook wel Takkis genoemd, zijn kleine gemagnetiseerde en permanent klevende plaatjes. Ze bevestigen ze onzichtbaar op whiteboards, magneetborden en alle ferro-oppervlakken en bevestigen ze aan foto's en posters.

Goed advies en de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs

In onze magneetwinkel vindt u voor alle toepassingen de juiste magneetband en de juiste magneetfolie. Weet u niet zeker welk product het beste past bij uw magnetische uitdaging in uw bedrijf, dagelijks leven of huishouden? Wij adviseren u optimaal! Onze productspecialisten kunnen terugvallen op een schat aan ervaring. In combinatie met het brede scala aan MagnetiQ magnetische folies, kartonfolies en magnetische tapes, vinden we voor elke uitdaging de optimale magnetische oplossing. Een goede magneetkwaliteit van de magneetwinkel loont op de lange termijn de moeite. U kunt er zeker van zijn dat u met onze magneetband en onze magneetfolie alles op zijn plaats houdt. Geen uitglijden, geen verschuiven. Alles blijft op zijn plaats.