Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Magneetband, zelfklevend, sterk Magneetband, zelfklevend, sterk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetband met contradeel, zelfklevend Magneetband met contradeel, zelfklevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetband, zelfklevend Magneetband, zelfklevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magneetband zonder kleeflaag Magneetband zonder kleeflaag
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Gekleurd magneetband Gekleurd magneetband
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Waarom is magneetband zo flexibel?

Magneetband kan met elke huishoudschaar op elke gewenste lengte worden geknipt. De hoogwaardige magneetband bestaat uit zelfklevende magneetfolie en is eenvoudig afrolbaar. Het wordt graag commercieel gebruikt, bijvoorbeeld op beursstands. Dus alles blijft perfect plakken en zit op zijn plaats. In principe kan ook elke magneetfolie, die daar uitgebreid in de magneetwinkel te koop is, zelfs op de magneetband worden gesneden. De afgewerkte opgerolde magneetband met perfecte hechting voor veel voorwerpen is echter gemakkelijker te gebruiken. Tenslotte moet elk gebruik van de magneetband eenvoudig functioneren, recht als men onderweg is.

In welke opmerkingen kan de magneetband als markeringstape worden aangeschaft?

In de magneetwinkel kunt u deze tape in verschillende uitvoeringen vinden. Iedere consument kan de identificatieband bestellen in de kleuren rood, groen, geel, geel, wit, zwart, grijs of blauw en in de breedtes 10, 20, 30, 40 en 150 mm. De dikte van de magneetband is 1 mm. Dit toont aan dat deze magneetbandmarkeringstape dun is en toch opvallend wanneer het zijn doel moet bereiken met een signaalkleur. Eén ding is zeker: de markeringstape van de MagnetiQ Magnetshop vervult vele functies en kan ongelukken voorkomen door zijn opvallende aard. Deze tape is niet zelfklevend en kan gelabeld worden met een standaard foliepen. Omdat het individueel kan worden gesneden, moet de magneetband van de rol altijd op voorraad worden gehouden.

Welke maten zijn er te vinden op de magneetband, die zelfklevend is voor de beste houvast?

De zelfklevende magneetband biedt de beste houvast in alle facetten. De tape is voorzien van een zelfklevende folie die als een magneet werkt. Er werd zowel 3M-lijm als standaardlijm gebruikt. Beide varianten garanderen een veilige en betrouwbare grip. In de MagnetiQ Magnetshop vindt u de zelfklevende tape in alle maten, kleuren en uitvoeringen. Kies tussen een breedte van 10 tot 50 mm, een materiaaldikte van 1 tot 2 mm en verschillende magnetisaties. Voor de magnetisatie heeft u de keuze tussen anisotroop en isotroop, in beide gevallen aan één zijde meerpolig. gemagnetiseerd. De sterkste magneetbanden in de magneetwinkel hebben een kleefkracht tot 120g/cm². De magneetband heeft een lange levensduur en kan zeer goed en ruimtebesparend worden opgeslagen.

Waarvoor kan de zelfklevende neodymium magneetband gebruikt worden?

Hobby vakmensen houden van de magneetband, die uit hoogwaardige neodymium magneetfolie zelf kan worden gesneden. Vooral voor privégebruik wil men graag te maken hebben met een magneetband die lang kleeft en waaraan veel metalen voorwerpen kleven. Of u nu de neodymium magneetband in de badkamer wilt gebruiken om houders en stroken te bevestigen of om tijdens het knutselen met goede kwaliteit te werken: de magneetband, die zelfklevend kan worden bevestigd aan vele voorwerpen, kan op vele manieren worden gebruikt. Bijna iedereen heeft onbewust kennis gemaakt met deze tape uit de magneetwinkel. Precies daar waar niets wegglijdt en alles stevig op zijn plaats zit, is de neodymium magneetband vaak in het spel zonder dat deze direct herkenbaar is.