Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulier



Adres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Beurzen

Hartelijk welkom op onze stand

Beurzen bieden de ideale setting om nieuwe en bestaande contacten te ontmoeten en het in een vroeg stadium signaleren van interessante ontwikkelingen. Daarom zijn wij vertegenwoordigd op veel interessante beurzen voor onze branche.

SPRINTIS Beach – onze opvallende beursstand

Neem een pauze en maak in een ontspannende sfeer kennis met ons productassortiment, bespreek de toepassingsmogelijkheden en wissel informatie uit over de nieuwste ontwikkelingen en trends met onze productspecialisten, dat kan allemaal op onze stand. Pak de artikelen vast en test ze ter plekke uit! Wij adviseren en informeren u graag over ons uitgebreide productassortiment en bespreken samen uw projecten. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen.

De beurstoer gaat verder ... Ontmoet ons op de volgende beurzen/evenementen

drupa 2024
Duitsland

SPRINTIS bij de drupa 2024

SPRINTIS keert in 2024 als standhouder terug naar drupa. Geïnteresseerde beursbezoekers kunnen SPRINTIS bezoeken van 28.05. tot 07.06.2024 in Düsseldorf, Duitsland op onze beursstand.

In lijn met het beursthema "Druk en verpakking in de grafische industrie", zal SPRINTIS zijn brede scala aan druk- en verpakkingsmogelijkheden presenteren. Op onze stand kunt u concrete producttoepassingsvoorbeelden verwachten voor de druk- en boekbindindustrie, evenals de mogelijkheid voor technisch advies met onze competente contactpersonen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en te adviseren op drupa 2024 volgend voorjaar!

Hier is waar we in het verleden zijn geweest:

Tankstelle &
Mittelstand `23
Duitsland


SPRINTIS bij de TANKSTELLE & MITTELSTAND '23

SPRINTIS was voor de eerste keer exposant op de vakbeurs TANKSTELLE & MITTELSTAND '23 in Essen op 14 en 15 juni 2023.

We presenteerden er systemen voor productetikettering en voor verkoopbevordering en klantencommunicatie, die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van tankstations. Bezoekers konden ons uitgebreide productassortiment voor stationaire handel en verkooppunten ontdekken en zich laten inspireren door de diverse mogelijkheden voor oplossingen op maat, speciale ontwerpen en individuele bedrukking.

LogiMAT 2023
Duitsland

SPRINTIS bij de LogiMAT 2023

Van 25.04. tot 27.04.2023 was Sprintis weer als exposant vertegenwoordigd op de LogiMAT in Stuttgart. Geïnteresseerde beursbezoekers konden ons bezoeken in Hal 1 | Stand A03 direct tegenover de oostelijke ingang.

Op onze stand lieten wij onze beursgasten zien hoe zij zich optimaal kunnen positioneren op het gebied van logistieke markering. Daarbij presenteerden wij directe toepassingsvoorbeelden van onze producten voor magazijn, transport en expeditie. Bijzonder opmerkelijk was ons uitgebreide assortiment markeringshoezen voor draadboxen en andere identificatiezakken, die in alle gangbare standaardformaten met diverse bevestigingsmogelijkheden verkrijgbaar waren. We waren erg blij dat veel geïnteresseerden onze stand bezochten en ons assortiment met eigen ogen konden zien.

Lees hier meer

EuroShop 2023
Duitsland

SPRINTIS bij de EuroShop 2023

We stonden in Hal 4.0 met onze beursstand | Stand B32.

Van 26.02. tot 02.03.2023 presenteerde SPRINTIS op de EuroShop in Düsseldorf zijn krachtige productassortiment voor omzetbevorderende activiteiten. De focus lag op de diverse oplossingen voor promotionele mededelingen, product- en prijsetikettering op de producten zelf en voor binnen en buiten. Het hoogtepunt was onze nieuwe branchecatalogus voor kantoorvakhandel & Point of Sale, die op tijd voor EuroShop 2023 werd gepubliceerd en op de beursstand kon worden meegenomen.

Lees hier meer