Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

SPRINTIS Trends voor de kalenderproductie

  • individuele en veelzijdige design mogelijkheden
  • groot aanbod van accessoires
  • topkwaliteit tegen een eerlijke prijs

Datumwijzers: De juiste datum direct in zicht!

Dit is wat de handige datumwijzer, ook wel datumschuif of datumaanwijzer genoemd, op professionele kalenders laat zien. Deze handige hulp dient om een goed overzicht te bieden, maar is tevens een belangrijk onderdeel van het totale ontwerp. Ze kunnen als decoratieve accessoires worden gecombineerd met onze kalenderhangers, WireBind etc. voor een creatief kalenderontwerp. Wij bieden naast de gangbare rode standaard uitvoering ook een uitgebreid assortiment datumwijzers aan van rond tot vierkant, flexibel of statisch – in elke denkbare vorm, kleur en uitvoering. Op verzoek kunnen wij ook datumwijzers volgens uw specificaties en afmetingen vervaardigen.

Bekijk alle datumwijzers

Beschermlijsten voor bureau-onderleggers: Perfecte bescherming en prima advertentieruimte!

Afdek- en beschermlijsten voor bureaublokken hebben meerdere functies in één. Door hun diversiteit in uitvoeringen zijn ze ook ideaal als extra designelement. U kunt uit meer dan 50 speciale kleuren uit ons assortiment kiezen! De beschermlijsten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en varianten. Op verzoek kunnen wij de beschermlijsten volgens uw specificaties bedrukken of op het door u gewenste formaat laten vervaardigen. Bovendien is het mogelijk om ook bureau-onderlegger voor u individueel volgens uw specificaties te laten produceren.

Bekijk alle beschermlijsten

Ontdek meer kalenderaccessoires

Of het nu gaat om 3-maands-, bureau- en wandkalenders, fotokalenders, jaarplanners, school-, boek- en zakkalenders of bureauleggers: wij hebben voor bijna alle soorten kalenders de juiste oplossingen om van uw kalender een zichtbare en sfeervolle ervaring te maken. Hier vindt u een enorme selectie van accessoires die speciaal voor u zijn geselecteerd en samengesteld voor uw kalenderprocutie, van diverse alternatieven voor kalenderhangers en –bindingen tot een groot assortiment van accessoires zoals datumwijzers, pijl paperclips en punaises.

Veel producten kunnen op verzoek worden gepersonaliseerd en de kalenders kunnen op deze manier als ideaal reclamemiddel worden ontworpen. Speciale afmetingen en kleuren alsmede bedrukkingen creëren ruimte voor uw creativiteit. Laat u inspireren en ontdek de veelzijdige producten van SPRINTIS voor de individuele uitstraling van uw kalender.

{oxcontent ident="Kalenderzubehoer_landing_bottom"}] (Deze tekst is automatisch vertaald.)