Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Welke eisen uw kalenderproduct ook heeft, onze datummarkeerders zorgen voor de praktische afwerking. In onze winkel vindt u een grote verscheidenheid aan ontwerpen en functies. Van de klassieke datumschuif of datummarkeerder voor kalenders tot kalenderaccessoires zoals kalenderdozen.

Verschillende datummarkeringsfuncties

Verschillende mechanismen tonen de huidige datum op uw kalender. Mechanismen die aan de randen bevestigd zijn, zoals geknoopt elastisch koord en rubberen knevels met metalen pinnen , zorgen voor een betrouwbare houvast en duurzaamheid. Maar de statische versie is in elk geval ook een hoogtepunt - de markeringen blijven zelfstandig aan het oppervlak plakken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Datummarkeringen voor kalenders

U kunt datummarkeringen toevoegen aan elk type kalender, van 3-maandskalenders tot tafeldisplays, u vindt wat u zoekt in de SPRINTIS-shop. Wilt u bepaalde kleuren of speciale modellen die bij uw product passen? Geen probleem! Neem gewoon contact op met onze klantenservice en wij zullen uw wens in vervulling laten gaan. Onze aantrekkelijke volumekortingen maken ook deel uit van onze SPRINTIS service.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)