Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Linten

Selecteer de juiste samenstelling voor uw producten uit de verschillende soorten linten. Keperband, satijnband, biaisband of leeslint - het juiste textielband/-lint bestelt u in de SPRINTIS webshop en wordt meteen verstuurd. Bekijk onze verscheidenheid aan linten/band. Op het gebied van kant en klare producten is het ook de moeite waard om een kijkje te nemen in onze diverse selectie van lanyards.

Elasto's & rubberen elastieken

Elastische textielbanden zijn niet alleen flexibel qua materiaal, maar ook qua toepassing. Met de ruime keuze aan elastiek op rol als kant-en-klare exemplaren heeft u altijd uw gewenste elastieken. Ontdek plat elastiek, elasto's en spanelastieken, alsmede diverse varianten folderkoord, rondgesloten elasto's en 2-zijdig genippeld met splinten. In het SPRINTIS assortiment vindt u ook rubberen elastieken in verschillende kleuren.

Klittenbandproducten

Het gebruik van klittenband bij eindproducten is een belangrijk item geworden. In het assortiment van SPRINTIS vindt u klittenbandproducten in ruime maten en hoeveelheden, van klassiek klittenband tot back-to-back klittenband, maar ook zelfklevende klittenband en klittenbandrondjes in diverse varianten. Ook onze klittenband kabelbinder worden op allerlei plaatsen ingezet.

Koorden en draad

Gedraaid koord (atlaskoord) geeft uw producten een waardevolle finishing touch. Onze selectie van verschillende kleuren en kleurcombinaties biedt u het ideale product voor uw toepassing. U kunt de robuuste koorden ook als maatwerk bestelling in de SPRINTIS webshop. Tevens vindt u in deze categorie kant-en-klare labelkoordjes als textielkoordjes of met metalen splint. Neem een kijkje in ons assortiment koorden en draad.

Koorduiteinden

Voor uw eigen verwerking kunt u niet alleen de bij uw koorden passende koordklemmen en metalen splinten kopen, maar ook koordstoppers in diverse uitvoeringen en ook de bijbehorende gereedschap voor verwerking van splinten. Al het materiaal en accessoires voor het sluiten van koorden en elasto's vindt u bij onze koorduiteinden.

Linten, klittenband & koord voordelig online kopen bij SPRINTIS

SPRINTIS is uw totaalleverancier voor de verwerking van textielproducten. Profiteer van korte levertijden, grote bestelhoeveelheden en aantrekkelijke kortingen - bij SPRINTIS fvindt u alles voor uw productie. Voor op maat gemaakte producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice.