Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Satijnband ziet er bijzonder elegant uit door zijn glanzende en tegelijk gladde structuur. Wij bieden satijnband aan in grote hoeveelheden in de populaire kleuren zwart en wit in verschillende breedtes. Op verzoek kunnen wij u ook gepersonaliseerd satijnband leveren. Naast de keuze uit verschillende breedtes en oppervlakken en een door u aangegeven kleur, kunt u ook kiezen tussen een automatische splint en een platte kunststof splint. Wij snijden het satijnband ook graag voor u op maat in het geval van op maat gemaakte producten. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt als satijnband voor strikken.

Satijnband | maatwerk Satijnband | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Satijnband, 6 mm, wit (Rol á 300 m) Satijnband, 6 mm, wit (Rol á 300 m)
Binnenkort weer beschikbaar!
- 20%
Voordeeltjes
Satijnband, 6 mm, zwart (Rol á 300 m) Satijnband, 6 mm, zwart (Rol á 300 m)
SBXX000006
- 20%
Voordeeltjes
Satijnband, 10 mm, wit (Rol á 300 m) Satijnband, 10 mm, wit (Rol á 300 m)
SBXX000001
- 20%
Voordeeltjes
Satijnband, 10 mm, zwart (Rol á 300 m) Satijnband, 10 mm, zwart (Rol á 300 m)
SBXX000002
- 20%
Voordeeltjes
Satijnband, 15 mm, wit (Rol á 300 m) Satijnband, 15 mm, wit (Rol á 300 m)
SBXX000003
- 20%
Voordeeltjes
Satijnband, 15 mm, zwart (Rol á 300 m) Satijnband, 15 mm, zwart (Rol á 300 m)
SBXX000004
- 20%
Voordeeltjes

Koop satijnband op rol bij SPRINTIS


U wilt satijnband bestellen en bent op zoek naar een groothandel die satijnband in grote hoeveelheden op voorraad heeft? Dan bent u bij SPRINTIS aan het juiste adres. We hebben altijd een grote voorraad satijnband. U vindt bijvoorbeeld dun satijnband, 10 mm satijnband en 15 mm satijnband. Wij leveren alle soorten satijnband in de standaardkleuren zwart en wit. U wilt individueel satijnband kopen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder. Talrijke kleur- en breedtevarianten en een selectie van verschillende materialen zijn op verzoek verkrijgbaar.

Satijnband: hoogwaardig en veelzijdig in gebruik


Ons satijnband, in zwart of wit of een kleur naar keuze, is van de hoogste kwaliteit en daarom zeer geschikt voor verdere verwerking. Satijnband, op rol of voorgesneden, wordt gebruikt in talrijke industrieën en voor een aantal processen. In de textielproductie en in gespecialiseerde bruidsmode- en naaiwinkels wordt voor jurken vaak satijnband gebruikt. Het gladde, glanzende oppervlak van het lint zorgt voor een vloeiende look waardoor het kledingstuk opvalt, bijvoorbeeld bij feesten. Veel klanten kopen ook satijnen lint voor verpakking en decoratie. Hier zijn, naast wit satijnen lint en zwart satijnen lint, die op rol worden geleverd, vooral op maat gemaakte producten populair. Wilt u ook satijnband van hoge kwaliteit kopen, helemaal volgens uw ideeën? Onze klantenservice adviseert u graag. Kijk ook eens naar onze andere linten/banden, zoals keperband of biaisband.

Klaar voor verzending binnen 24 uur: satijnband online kopen bij SPRINTIS


Wanneer u bij SPRINTIS bestelt, kiest u niet alleen voor satijnband van de hoogste kwaliteit, maar ook voor een snelle en ongecompliceerde verzending naar overal in Europa. Of het nu gaat om een rol satijnband, satijnen lint voor jurken of een satijnen striklint - wij zijn uw contactpersoon. Uw bestelling is binnen 24 uur klaar voor verzending en wordt dan met onze partners DPD en UPS naar u verzonden. Is uw bedrijf buiten Duitsland gevestigd? Dat is geen probleem voor SPRINTIS. Wij verzenden ook satijnband in zwart, wit en als maatwerk naar andere Europese landen tegen lage kosten.