Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

In de webshop van SPRINTIS zijn geen twee linten/banden hetzelfde. Toch hebben de verschillende linten/banden van SPRINTIS - of het nu gaat om keperband, satijnlint, biaisband of leeslint - één ding gemeen: ze zijn in verschillende kleuren en materiaaldiktes op rol en in grote hoeveelheden ieder moment online beschikbaar en zijn dus direct leverbaar. U profiteert van de grote voorraad die beschikbaar is om aan uw individuele behoeften te voldoen, inclusief de breedte van de linten/banden en de hoeveelheden van klein tot groot die afzonderlijk worden geleverd. Dit betekent dat u de linten/banden voor elke gelegenheid met precisie en vooral op tijd kunt gebruiken.

Linten/band voor elke toepassing online kopen bij SPRINTIS


SPRINTIS linten/band worden gebruikt in diverse commerciële sectoren en in zeer uiteenlopende branches. Dit kan gaan van eenvoudige versiering of elegante afwerking van boeken en kleine tassen met fijne satijnbanden tot de praktische verwerking van de linten/band in textiel- en kledingproducten.

SPRINTIS keperband


Voor uw kledingproductie kunt u grote hoeveelheden keperband bestellen in de SPRINTIS webshop. Gemaakt van hoogwaardig katoen en in twee varianten, kunt u uw productie uitrusten met het juiste materiaal.

SPRINTIS satijnband

De talrijke soorten satijnband in de SPRINTIS webshop worden ook in de textielindustrie op verschillende manieren gebruikt. Voor de verfijning van uw productie vindt u niet alleen de juiste breedtes en uitvoeringen, maar ook middels maatwerk blijft geen wens onvervuld.

SPRINTIS biaisband

Biaisband speelt een bijzondere rol in het uiterlijk van textielproducten. Een grote keuze aan kleuren en verschillende breedtes kenmerken het SPRINTIS webshop assortiment biaisband.

SPRINTIS leeslint


Voor de afwerking van drukwerk zoals notitieboeken, agenda's en kalenders is het juiste leeslint onmisbaar. Bekijk onze verscheidenheid aan kleuren of neem contact met ons op voor uw persoonlijke ontwerp op maat.

Snelle levering van linten van SPRINTIS


Welk lint u ook nodig heeft, met SPRINTIS ontvangt u uw goederen snel en betrouwbaar. U profiteert van grote voorraden en levering rechtstreeks vanuit het hart van Europa. Als u vragen heeft over de afzonderlijke producten, helpt onze klantenservice u graag verder.