Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Structuur en voordelen van verpakkingstape van hoge kwaliteit

Conventionele verpakkingstape bestaat uit een plastic folie die aan één kant van een kleeflaag is voorzien. SPRINTIS gebruikt PP-folie als dragermateriaal. Dit is geschikt voor verschillende kleefstoffen, zoals acrylaat- of hotmeltkleefstoffen. Aangezien polypropyleen (PP) een thermoplastisch materiaal is, kan het net zo gemakkelijk gemodelleerd worden als PVC. Tegelijkertijd heeft polypropyleen een hoge scheurweerstand en kleefkracht. Verpakkingstape met PP-folie als dragermateriaal is ideaal voor lichte en middelzware pakketten.

Als de belasting hoger is, bieden 4-voudige draadversterkte verpakkingstapes nog meer betrouwbaarheid, scheurvastheid en stabiliteit. Met draad versterkte versies zijn de ideale oplossing voor het veilig, snel en professioneel sluiten van middelzware tot zware dozen of verpakkingen. Een zogenaamde adhesiepromotor (primer) vormt de basis voor een betrouwbare hechting van de kleefstof op het dragermateriaal. De betreffende lijm zorgt vervolgens voor een effectieve afdichtingszekerheid. SPRINTIS biedt een keuze aan acryl-, hotmelt- of natuurrubberkleefstoffen om ervoor te zorgen dat voor elke ondergrond de juiste verpakkingstape beschikbaar is. Deze hebben elk hun eigen eigenschappen en sterke punten.

Verpakkingstape met hotmeltlijm, acrylaatlijm of natuurrubber?

De toepassing bepaalt welke kleefstofvariant de voorkeur krijgt:

  • Hotmeltlijm heeft een enorme initiële kleefkracht bij normale temperaturen. De kleefkracht is onmiddellijk dankzij de zeer korte uithardingstijd en het is ook zeer geschikt voor gerecycled karton. Hotmelt is minder bestand tegen zeer hoge temperaturen of UV-straling.
  • Acryllijmen hebben bewezen zeer goed bestand te zijn tegen veroudering. De lijm is bestand tegen hoge temperaturen en is over het algemeen ongevoelig voor UV-straling. Vergeleken met hotmelt heeft acrylaat vaak een lagere initiële kleefkracht. Daarom moet de betreffende verpakkingstape met de hand worden aangedrukt. De kleefkracht van acrylaat neemt na verloop van tijd toe. Pakjes en pakketten kunnen daarom maandenlang worden bewaard op basis van deze betrouwbare permanente kleefkracht.
  • Natuurrubberlijm wordt gebruikt als milieuvriendelijk alternatief voor papieren verpakkingstape. De natuurrubberlijm kan optimaal op het papieren dragermateriaal worden aangebracht en kan ook zonder problemen bij koudere temperaturen worden verwerkt. Het natuurrubber is ook geurloos.

Verpakkingstape van hoge kwaliteit voor commerciële doeleinden

Om maximale klanttevredenheid te garanderen, biedt SPRINTIS alleen verpakkingstape op basis van hoogwaardige materialen: alle producten in de online shop scoren hoog in termen van kwaliteit. Technisch gezien kan de verpakkingstape bij het aanbrengen niet scheuren.

Natuurlijk zijn sommige verpakkingstapes ook geschikt voor verpakkingstapes. Wanneer de werkdruk toeneemt, verbeteren verpakkingstapes dispensers de werkprocessen, omdat de snelheid en efficiëntie van het tapen aanzienlijk toeneemt. Omdat de gebruikte kleefstof niet uitdroogt, blijft onze verpakkingstape lang soepel en wordt het niet broos. De producten in de SPRINTIS-shop vervullen hun functie met absolute betrouwbaarheid en zijn soms bestand tegen ongunstige omstandigheden.
Versterken, afdichten of vastzetten - het is kinderspel met verpakkingstape van hoge kwaliteit.

Vanwege het brede scala aan commerciële en industriële toepassingen biedt SPRINTIS andere professionele oplossingen, zoals dubbelzijdig plakband voor het verbinden van niet-zelfklevende voorwerpen of hoogwaardige naadband.

Welke soorten verpakkingstape biedt SPRINTIS?

  • Soorten: Ons assortiment omvat klassieke of 4-voudige draadversterkte verpakkingstape.
  • Kleur: Wij bieden verpakkingstape in bruin of transparant. Deze opties passen perfect bij standaardverpakkingen en maken een zeer goede visuele indruk.
  • Afmetingen: SPRINTIS biedt verpakkingstape met een breedte van 50 mm.
  • Rollen: 66 meter (PP verpakkingstape) en 50 meter (papieren verpakkingstape).
  • Dragermateriaal: PP film met 28 µm en milieuvriendelijk papier alternatief 120 µm.
  • Lijm: acrylaat, hotmelt of natuurrubber - de verpakkingstape is aan één kant sterk klevend.

In ons online assortiment vindt u ook verpakkingstape die rustig afrolt of geschikt is voor verpakkingstape-dispensers. Opmerking: Het is mogelijk om verpakkingstapes op aanvraag te personaliseren. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo voor branding of met speciale visuele accenten. Onze experts voorzien u graag van ideeën en advies.

Koop voordelige verpakkingstape van SPRINTIS

Professionele varianten en de mogelijkheid van productie op maat vormen de basis om ervoor te zorgen dat onze klanten uit opslag en logistiek, scheepvaart, drukkerijen en andere fabrikanten altijd de juiste verpakkingstape met maximale betrouwbaarheid en prestaties kunnen kopen. Of ze nu rustig afrollen, bruin gekleurd of transparant zijn - de goedkope verpakkingstapes met hotmelt-, acrylaat- of natuurrubberlijm vervullen hun functie perfect. Bestel nu en profiteer van een snelle levering!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)