Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Puur acrylaat tape wordt beschouwd als een hoogwaardige industriële tape. Het is bijzonder goed bestand tegen temperatuur en veroudering. Bovendien is het nagenoeg bestendig tegen UV-straling en zelfs langdurig bestand tegen veel chemicaliën. Dit maakt puur acrylaat tape uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik en zelfs onder moeilijke omstandigheden goed toepasbaar. Bijzonder krachtig, past zich aan bijna elk oppervlak aan en is extreem rekbaar. Bij SPRINTIS vindt u puur acrylaat tapes in verschillende breedtes, materiaaldiktes en lengtes. Ontdek een hoogwaardige dubbelzijdige puur acrylaat tape, die bestemd is voor het verlijmen van zowel plexiglas als stroken en profielen en die ook wordt gebruikt voor de visuele verlijming.

Wat is de bijzondere eigenschap van puur acrylaat tape?

Puur acrylaat tape heeft een extreem hoge eindsterkte. Dit maakt het bijzonder geschikt voor permanente verlijming en verbindingen. Het kan ook worden gebruikt op bijzonder moeilijke en veeleisende oppervlakken en wordt daarom vaak gebruikt in de glas-, montage- en meubelbouw. Materiaalspanningen worden actief gecompenseerd, het verlijmen van verschillende oppervlakken zoals glas op metaal of metaal op kunststof is eenvoudig mogelijk. Een essentieel voordeel hierbij is dat de puur acrylaat tape van de meeste gladde, gesloten oppervlakken zonder restanten kan worden verwijderd indien nodig.

Puur acrylaat tape kan gebruikt worden om visuele verbindingen te creëren waar de kleefband niet zichtbaar mag zijn of voor spiegelmontage en voor de productie van isolerende glasplaten. Het wordt ook vaak gebruikt in de vliegtuig- en automobielbouw of in de metaal- en kunststofindustrie. Naast een hoge transparantie bieden puur acrylaat tape een zeer goede weerstand tegen UV-invloeden en vergelen ze niet. Zelfs bij extreme temperatuurschommelingen blijven puur acrylaat tape zo klevend mogelijk en zijn ze zelfs bestand tegen veel chemicaliën.

Welke keuze aan puur acrylaat tape heb ik met SPRINTIS?

Bij SPRINTIS vindt u hoogwaardige puur acrylaat tape van hoge kwaliteit, die bijzonder geschikt is voor industrieel gebruik. De transparante dubbelzijdige puur acrylaat tape heeft zeer sterke kleefeigenschappen. Het heeft een goed zichtbare rode afdekking en heeft een kerndiameter van 76 millimeter. Afhankelijk van het project kunt u de kleefband bestellen in een breedte van 6 tot 25 millimeter. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materiaaldiktes tussen 0,5 en 2 millimeter. De zeer transparante band is gemaakt van hoogwaardig zuiver acrylaat. Bijzonder praktisch: u kunt het artikel al bestellen vanaf een hoeveelheid van slechts één rol. Ontdek deze en nog veel meer kwaliteitstapes - hier bij SPRINTIS. Als alternatief kunt u in onze webshop ook folietape, textieltape, foamtape en meer vinden.

Uw voordelen met puur acrylaat tape van SPRINTIS:

  • Kan al besteld worden vanaf een hoeveelheid van slechts één rol
  • Uiterst eenvoudig te gebruiken
  • Kan tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd worden
  • Hecht ook op moeilijke en veeleisende oppervlakken
  • Kan zowel in de metaalindustrie als in de vliegtuig- en autotechniek worden gebruikt
  • Smeert niet uit, zoals bijv. vloeibare lijm en steekt niet uit aan de randen
  • Kan van de meeste gladde oppervlakken worden verwijderd zonder restanten achter te laten
  • Verkrijgbaar in verschillende breedtes, materiaaldiktes en lengtes
  • Kan worden gekocht voor een grote hoeveelheid met kwantumkorting