Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Dubbelzijdig folietape biedt een enorm sterke kleefkracht. Bovendien heeft het een extreem hoge scheurvastheid in vergelijking met andere tapes en is het zeer temperatuurbestendig. Het is daarom ideaal voor verpakkingen en is ook bestand tegen extreme invloeden zoals warmte. Daarom wordt het dubbelzijdige tape zowel in de industrie als in particuliere huishoudens gebruikt en is het geschikt voor het verlijmen en bevestigen van diverse objecten. Bij SPRINTIS vindt u verschillende folietapes van PET of PVC. U kunt kiezen uit verschillende breedtes, hoeveelheid per rol en kleefkracht. Ontdek folietape in verschillende uitvoeringen. Hier is voor elke behoefte de juiste tape gegarandeerd.

DuploFLEX FOL cliché tape 310 mm x 4,5 m DuploFLEX FOL cliché tape 310 mm x 4,5 m
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
PVC-tape gekleurd, low noise PVC-tape gekleurd, low noise
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Dubbelzijdig PET tape, een zijde zwak klevend, TSAM05 Dubbelzijdig PET tape, een zijde zwak klevend, TSAM05
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Dubbelzijdig PVC tape, wit, sterke acrylaatlijm, CLM22 Dubbelzijdig PVC tape, wit, sterke acrylaatlijm, CLM22
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
3M 9087, dubbelzijdig PVC tape,wit, zeer sterk acrylaatlijm 3M 9087, dubbelzijdig PVC tape,wit, zeer sterk acrylaatlijm
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Wat is het speciale kenmerk van folietape?

Folietape kan van verschillende materialen worden gemaakt en heeft dus verschillende eigenschappen. In de regel wordt folietape gemaakt van polyester of PVC. Folietape van polyester en PVC zijn extreem scheur- en slijtvast. De vochtbestendigheid maakt het ook zeer veelzijdig en zorgt ervoor dat folietape ook buitenshuis kan worden gebruikt. De hoogwaardige kunststof is opmerkelijk robuust en duurzaam. Daarom is folietape bijzonder geschikt voor permanente verlijming en bevestiging. Een ander bijzonder kenmerk van folietape is de uitzonderlijke hittebestendigheid. Zelfs bij sterke UV-straling en hoge temperaturen blijven de kleefbanden van folie sterk en hechtend. Bovendien is de kleefband geschikt voor tal van verschillende oppervlakken. Folietape in transparant is gebruikelijk. Het is ook verkrijgbaar in het wit.

Welke selectie van folietape heb ik bij SPRINTIS?

Bij SPRINTIS vindt u hoogwaardige folietape van populaire fabrikanten zoals tesa en 3M, maar ook hoogwaardige en kosteneffectieve alternatieven. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en kleefkracht. SPRINTIS dubbelzijdige PET tape is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een bijzonder sterke, transparante folie kleefband. Hier krijgt u een folietape met een acrylaat kleeflaag, die zeer goede kleefeigenschappen heeft. Het heeft een materiaaldikte van 200 µm en is daarom ultradun met een uitstekende kleefkracht. Als alternatief is dubbelzijdige PVC tape verkrijgbaar vanaf 3M met een materiaaldikte van 260 µm of vanaf tesa met een materiaaldikte van 205 µm. Daarnaast bieden wij u ook dubbelzijdige PET-kleefband aan, die reeds in de vorm van profielen of geponste onderdelen op rol kan worden besteld. Neem een kijkje en vind de juiste filmtape voor elk project - hier bij SPRINTIS.

DuploFLEX clichétape

In onze webshop vindt u ook dubbelzijdige clichétape voor het monteren van platen op een drukcilinder. Onze clichétape met transparante filmrug en rubberlijm is verkrijgbaar in verschillende diktes van 0,10 mm tot 0,30 mm. Deze zijn verschillend gekleurd zodat u direct kunt zien om welke dikte het gaat. De rollen worden schoon en goed beschermd geleverd in individuele dozen.

Uw voordelen met folietape van SPRINTIS:

  • kan al besteld worden vanaf een hoeveelheid van slechts één rol
  • Enorm eenvoudigweg van toepassing
  • kan snel en eenvoudig worden gemonteerd met een millimeter nauwkeurigheid
  • Hecht op bijna elk substraat en kan daarom worden gebruikt voor maximale veelzijdigheid
  • Vet niet in als lijm en steek niet uit aan de randen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleefsterkten
  • Kan gekocht worden voor een grote hoeveelheid met kwantumkorting