Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Kopband wordt gebruikt voor de optische verbetering van boekjes, boeken, catalogi en brochures. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om storende klemmen en bindingen te verbergen en om de ruggengraat van een boek te versterken. Enerzijds kan dit zorgen voor een aantrekkelijker uiterlijk van de producten en anderzijds kan hun stabiliteit worden vergroot. SPRINTIS biedt een breed scala aan zelfklevende kopband in verschillende kleuren, diktes en breedtes. Bovendien kunnen verschillende oppervlaktestructuren worden gekozen om de kleefband individueel aan te passen aan de desbetreffende ondergrond. Naast de Regulus tapes van het merk Regulus, bieden wij ook verschillende tapes met de beste prijskorting aan. Een kostenbesparing van ca. 35 procent kan worden bereikt met een kooiriem tegen de beste prijs. Bij SPRINTIS krijgt u een hoogwaardige kopband tegen een aanzienlijk lagere prijs dan vergelijkbare merkproducten.

Best Price kopband, speciaal papier, linnenstructuur Best Price kopband, speciaal papier, linnenstructuur
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Best Price
Eenzijdig klevend textieltape, kopband Eenzijdig klevend textieltape, kopband
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
REGUtex R kopband, linnen tape met coating REGUtex R kopband, linnen tape met coating
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
REGUtaf H3 kopband, langvezelig papier, fijne korrelstructuur REGUtaf H3 kopband, langvezelig papier, fijne korrelstructuur
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
REGUdux RX kopband, kunststof band, linnenstructuur REGUdux RX kopband, kunststof band, linnenstructuur
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Wat is het speciale kenmerk van kopband?

De kopband kan worden gebruikt voor het afdekken van nietjes, bindingen en andere bevestigingen. Het wordt vaak gebruikt voor brochures, geniete catalogi of ander reclamemateriaal. Met kopband kan een kwalitatief hoogwaardigere uitstraling worden gegarandeerd en kan een schoner en aantrekkelijker design worden gegarandeerd. Daarom moet kopband altijd worden gekozen die bij het betreffende drukwerk past. Wij bieden kopband in vele verschillende kleuren en met verschillende oppervlakken. Naast het typische gelakte oppervlak kan kopband ook met een gestructureerd oppervlak of in vezeloptiek worden gekocht. Vooral bij de vormgeving van de rug van een boek heeft kopband naast de verfraaiing een praktische functie: de toepassing van de kopband zorgt voor extra stabiliteit en dient ook als versterking en bescherming (zie ook ons hoofdstuk over.

Welke selectie van kopband biedt SPRINTIS mij?

SPRINTIS biedt u een grote keuze aan kopband. U vindt onze kopband in verschillende kleuren, breedtes en materialen. Elk van onze kopband is zelfklevend en daarom bijzonder gemakkelijk te verwerken. Naast de REGUtex, REGUdux en REGUtaf tapes met het merk REGUtex, bieden wij ook verschillende tapes met de beste prijs korting aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het artikel FZ.P.30.03.372? De Best Price kopband is gemaakt van speciaal papier met linnen structuur. In de kleur rood is het ideaal als blikvanger en kan het de aandacht vestigen op specifieke gebieden van het product. Het heeft een materiaaldikte van 200 µm. Elke rol bevat 50 meter tape. De minimale bestelhoeveelheid is slechts één rol. Als u op zoek bent naar een bijzonder onopvallend en breed papier voor sponningen, is artikel FZ.GW.38.01 de juiste keuze. De witte sponningband heeft een breedte van 38 millimeter en bestaat uit hoogwaardige weefseltape met gelakt oppervlak. Het is volledig zelfklevend en heeft een materiaaldikte van 300 µm. Door de directe beschikbaarheid van al onze artikelen bieden wij een opmerkelijk hoge inkoopzekerheid, wat uw planning een stuk eenvoudiger maakt.

Uw voordelen met de SPRINTIS kopband:

  • Kan al besteld worden vanaf een hoeveelheid van slechts één rol
  • Bijzonder eenvoudig te gebruiken
  • Kan snel en eenvoudig op de millimeter gemonteerd worden
  • Volledig zelfklevend
  • Bekende merken zoals REGUtex, REGUdux en REGUtaf beschikbaar
  • Een kostenbesparing van ca. 35 procent kan worden bereikt met de Best Price kopband
  • Hecht op een grote verscheidenheid aan substraten en kan daarom op vele manieren worden gebruikt
  • Hoge inkoopzekerheid door directe beschikbaarheid
  • Kan worden gekocht voor een grote hoeveelheid met kwantumkorting

Duurzame en schone hechting? Afhankelijk van de toepassing zijn voor u ook de volgende categorieën interessant: dubbelzijdige tapes en kleefrondjes.