Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Fingerlifttape dankt zijn naam aan de aangebrachte fingerlift. De bredere schutlaag kan bijzonder gemakkelijk worden verwijderd. Zo kan de fingerlifttape gemakkelijk en snel worden verwerkt. SPRINTIS biedt u fingerlifttape aan met een aan beide zijden overstekende schutlaag, zodat u het beschermpapier gemakkelijk kunt verwijderen. Bovendien is de dubbelzijdige fingerlifttape geschikt voor veeleisende verbindingen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen tussen een PET tape met een zeer sterke/zwakke kleefkracht en een tissuetape met een sterke/sterke en zeer sterke/zeer sterke kleefkracht.

Wat is het speciale kenmerk van fingerlifttape?

Fingerlifttape heeft een praktische fingerlift. Omdat het beschermpapier zijdelings uitsteekt, kan het snel met de vingers worden verwijderd. Meestal is het uitgerust met een zijde bedekt met beschermend papier en een blootgestelde zijde bedekt met acrylaat- of smeltlijm. Het is verkrijgbaar als zeer sterke/zwakke PET-kleefband en als zeer sterke/zeer sterke of sterke/sterke papiervliestape. Afhankelijk van de eisen kan de dubbelzijdige fingerlifttape aanzienlijk verschillen in kleefkracht en eigenschappen. Het gemeenschappelijke kenmerk is alleen de fingerlift.

Welke keuze aan fingerlifttape heb ik met SPRINTIS?

Bij SPRINTIS vindt u een veelzijdige selectie van verschillende fingerlifttape. Als u op zoek bent naar een zeer sterke/zwakke kleefband met vingerlift, moet u kiezen voor de PET-versie. De PET-kleefband, die aan de ene kant zeer sterk en aan de andere kant zwak is, is verkrijgbaar in breedtes van 6 tot 18 millimeter en kan in hoeveelheden van 1 of 2 rollen worden besteld. Het artikel DK.FL.P_P.177C is aan beide zijden zeer hechtend. Deze dubbelzijdige papiervlies kleefband is voorzien van een zeer sterke acrylaatlijm en heeft een materiaaldikte van 150 µm. Het kan besteld worden in rolmaten van 50 meter of 500 meter. Indien u dat wenst, kunt u ook de papiervliesband met vingerlift met iets minder sterke kleefkracht bestellen. U heeft de keuze uit een breedte tussen 6 en 18 millimeter. Als alternatief kunt u in onze winkel ook folietape, textieltape, foamtape en meer vinden.

Uw voordelen met fingerlifttape van SPRINTIS:

  • kan al besteld worden van een hoeveelheid van slechts twee rollen
  • Normaal eenvoudig te gebruiken dankzij de vingerlift
  • PET-kleefband zeer sterk/zwak en papiervliestape sterk/sterk en zeer sterk/zeer sterk kleefmiddel beschikbaar
  • Niet smeren, bijv. vloeibare kleefstof
  • Kan gekocht worden voor een grote hoeveelheid met kwantumkorting