Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Plakband of enkelzijdig tape is in bijna elk huishouden of kantoor te vinden. Het is één van de klassiekers onder de tapes en overtuigt door zijn vele toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om knutselen, inpakken, afsluiten, bevestigen of assembleren: plakband wordt vaak gebruikt en is een nuttig hulpmiddel in het dagelijkse kantoorleven of thuis. Kies uw gewenste breedte en bestel gemakkelijk online bij SPRINTIS.

Plakband, PP transparant, low noise Plakband, PP transparant, low noise
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Voordelig plakband kopen bij SPRINTIS

Het transparante plakband rolt rustig af en hecht op karton, textiel, papier en kunststof. Zo kunt u zonder veel moeite lichte voorwerpen fixeren. U vindt in ons assortiment verschillende breedtes plakband. Hoe breder de tape, hoe groter de kleefkracht. De transparante folie heeft aan één zijde een flinterdunne lijmlaag en hecht daardoor betrouwbaar op papier en andere materialen.

U kunt vertrouwen op plakband

Wist u dat plakband al sinds de jaren '30 bestaat? Oorspronkelijk werd het transparante plakband uitgevonden door het merk tesa®. De naam Tesafilm® vestigde zich al snel als synoniem en wordt nu vaak als zodanig gebruikt.