Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Magazijn & logistiek

Webshop voor magazijn & logistiek

SPRINTIS is uw groothandel voor verpakkingsmateriaal en magazijnaccessoires. Ons assortiment omvat magazijnbenodigdheden voor labelen, verpakken en organiseren. Dit omvat bijvoorbeeld schapetikettering, verzendaccessoires en kantoorbenodigdheden voor de documentatie van logistieke processen. Onze producten van hoge kwaliteit zijn geschikt voor

  • Etiketteren van palletkooien en transportcontainers
  • Etiketteren van schappen in het magazijn
  • Verpakken van goederen
  • Verzending en transport
  • Documentatie van logistieke processen

Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over logistiek. SPRINTIS ondersteunt u bij het selecteren van de juiste producten en kan op verzoek ook producten op maat produceren.

Ontdek nu ons brede assortiment en onze aantrekkelijke staffelprijzen!

Wij helpen u graag verder!

Paul
Spitzen
Simone de Jong Quinty den Ouden
Verpakkingsmaterialen voor een succesvolle verzending

Verpakkingsmaterialen zijn nodig in een groot aantal industrieën om producten veilig te transporteren, op te slaan en te presenteren. Of het nu gaat om voedingsmiddelen, cosmetica of onderdelen - een geschikte verpakking beschermt en verbetert uw product. Een van de belangrijkste functies van verpakkingen is bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals schokken, vocht, licht en temperatuurschommelingen. Verpakkingen helpen u om de kwaliteit en ongeschondenheid van producten te garanderen tijdens het transport en de verkoop. Het beschermt niet alleen tegen fysieke schade, maar helpt je ook om producten efficiënt te stapelen en op te slaan. Het esthetische ontwerp en het gebruik van merklogo's dragen bij aan de merkherkenning en -presentatie. Je kunt betaalbaar verpakkingsmateriaal van papier, folie of stof kopen in onze webshop. Wij bieden onze producten aan in verschillende maten en varianten, zodat u een model kunt vinden dat perfect bij uw product past. Voor goederen met individuele afmetingen bevat ons assortiment buisfolie die op maat kan worden gesneden.

SPRINTIS is uw speciaalzaak voor alle soorten verpakkingen.

Schapetikettering voor meer structuur en orde in het magazijn

Schapetikettering is een onmisbaar hulpmiddel in de logistiek. Het systematisch labelen van opslagruimtes kan kosten en tijd besparen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en verlaagt de werkdruk van uw medewerkers. De eerste vereiste hiervoor is duidelijke magazijnetikettering of schapetikettering. Goede schapetikettering maakt het mogelijk om individuele artikelen snel en zonder risico op verwarring terug te vinden. Ze beschermen de papieren inserts tegen invloeden van buitenaf en hebben een robuust oppervlak. Ze moeten ook zo gemakkelijk mogelijk te bevestigen en te verwijderen zijn in het magazijn.

Magnetische of zelfklevende schapetiketten zijn bijzonder populair bij onze klanten. Deze bieden de gebruiker de grootst mogelijke flexibiliteit. Een andere optie zijn schapetiketten met draadhangers of ophanghaken. In het magazijn zorgt schapetikettering voor een snelle klantenservice en vermindert verliezen en retourzendingen. Ze zijn een belangrijk hulpmiddel om het gebruik van de beschikbare ruimte te optimaliseren. Met labels en borden van SPRINTIS kunt u de structuur van uw magazijn optimaliseren.

Onze schapetikettering is niet alleen geschikt voor magazijnlogistiek, maar ook voor bibliotheken, archieven en andere toepassingen.

Onze toppers in magazijn en logistiek

We hebben alles wat je nodig hebt voor logistiek - van magazijnindeling tot goederenverzending. Tot onze bestsellers behoren magnetische en zelfklevende schapetiketten, etikethouders, labels voor magazijnetikettering en diverse verzend- en verpakkingsmaterialen. We bieden ook kantoorartikelen voor het bewaken van logistieke processen (bijv. klemborden). Blader nu door onze online shop!

Opslagbenodigdheden bij SPRINTIS

Een efficiënte magazijn- en logistieke organisatie is cruciaal voor het succes van een bedrijf. SPRINTIS is uw online groothandel voor hoogwaardig verpakkingsmateriaal, magazijnetikettering en verzendaccessoires. Of u nu magnetische hoezen, stapelhoeken of verpakkingstape nodig hebt - bij SPRINTIS vindt u het juiste materiaal voor elke toepassing.

Een overzicht van ons assortiment specifiek voor de logistieke sector vindt u ook in onze branchecatalogus Magazijn & Logistiek.Jouw voordelen bij Sprintis

Wij zijn een internationaal opererende webshop voor boekbindbenodigdheden en accessoires. Onze klanten profiteren van een enorm assortiment, gunstige voorwaarden en eersteklas service. Al meer dan 25 jaar voorzien wij op betrouwbare wijze in de behoeften van copyshops en boekbinders. In de loop van onze bedrijfsgeschiedenis hebben we ons aanbod van diensten en producten voortdurend uitgebreid.

Overtuig uzelf!


Verzendklaar binnen
24 uur


Levering op rekening
(met kredietcheck)


Grote aantallen
direct leverbaar


Verzending van
modellen


Maatwerk/speciale
aanmaak

Ontdek meer branchespecifieke oplossingen