Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Lieferscheintaschen

Pakketten en pakjes professioneel adresseren en verzenden? Of verzending aan de eindgebruiker of aan andere bedrijven – hier bieden paklijsthoezen belangrijke voordelen. Deze zelfklevende paklijsthoezen bieden facturen, vervoersdocumenten of kwitanties effectieve bescherming tegen schade, verlies of regen tijdens transport.

Mailing- / paklijsthoezen | maatwerk Mailing- / paklijsthoezen | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Mailinghoezen, onbedrukt, PE-folie, transparant Mailinghoezen, onbedrukt, PE-folie, transparant
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Mailing-/paklijsthoezen, papier, wit Mailing-/paklijsthoezen, papier, wit
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Mailing-/paklijsthoezen, neutraal, papier, transparant Mailing-/paklijsthoezen, neutraal, papier, transparant
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Mailing-/paklijsthoezen, gerecycled PE-folie, transparant Mailing-/paklijsthoezen, gerecycled PE-folie, transparant
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 

Mailing- / paklijsthoezen van SPRINTIS - zo individueel als uw zendingen

Paklijstenveloppen zijn verkrijgbaar in vele gangbare formaten. Zo vindt u gegarandeerd de ideale paklijsthoes voor uw pakket. De paklijstenveloppen zijn gemaakt van transparante folie en kunnen zowel neutraal als met opdruk in de SPRINTIS webshop worden besteld. Op uw verzoek bedrukken we ook paklijsthoezen met een individuele tekst of logo. Zo is uw logo, bedrijfsidentiteit of soortgelijks direct zichtbaar op uw zendingen. De paklijsthoezen dragen zo bij aan de naamsbekendheid en zorgen voor een blijvende herkenning bij de ontvanger.

Milieuvriendelijke paklijsthoezen – het SPRINTIS EcologiQ alternatief

Duurzaamheid is een groot thema – ook voor ons als specialisten voor de professionele verzending. Waar mogelijk, vertrouwen wij op ecologische materialen die het milieu helpen beschermen. Daarom zijn onze duurzame paklijsthoezen gemaakt van gerecycled folie welke voldoet aan de normen van Post Consumer Recycling (PCR). Het schutblad aan de achterzijde van de paklijsthoezen is afkomstig van gecertificeerd FSC-papier, wat een papierproductie uit duurzame teelt garandeert. Draag uw deel bij en gebruik paklijsthoezen met het EcologiQ label. Zo verzekert u zichzelf ervan dat u alleen duurzame paklijsthoezen verstuurt.

Voordelen van hoogwaardige mailinghoezen

Hoogwaardige afleveringsbonnenzakken van SPINTIS bieden veel voordelen voor iedereen die regelmatig zendingen verzendt. Aan de ene kant draagt u actief bij aan het iets milieuvriendelijker maken van pakketten en pakjes. Aan de andere kant worden uw afleveringsdocumenten en andere begeleidende brieven op betrouwbare manier beschermd tegen externe invloeden. Brengt u de leverbonzakken eenvoudig en snel aan uw zendingen op. Dankzij de zelfklevende achterkant heeft u hier geen verdere hulpmiddelen nodig zoals lijm, schaar enzovoort. Eenvoudig geplakt en de leveringsbon aangesloten, kan uw zending direct zijn reis naar de ontvanger beginnen. Omdat de begeleidende documententassen transparent zijn, herkent de ontvanger onmiddellijk dat zijn pakket een afleveringsbewijs bevat. Bovendien zorgt het gebruik van een hoogwaardige afleveringsbonnenzak ervoor dat alles wat u verstuur een volledig professionele en respectabele indruk maakt.

 

Paklijsthoezen van PE-folie en PP-folie

SPRINTIS levert paklijsthoezen in de materiaalsoorten PE-folie en PP-folie. PE-folie is in vergelijking met PP-folie zachter en flexibeler. PP-folie is echter iets stugger en daarom robuuster. Mailing- / paklijsthoezen zijn in vele varianten verkrijgbaar. Ze hebben de opdruk „paklijst“ in 11 verschillende talen. Maar ook neutrale varianten zijn mogelijk als u daar de voorkeur aan geeft. Uiteraard vervaardigen wij ook paklijsthoezen volgens uw specificaties. U kan kiezen uit de gewenste sluiting, het materiaal en de opdruk. Onze productspecialisten zullen u adviseren en u een aanbieding doen die bij u en uw behoeften past.

Verdere praktische benodigdheden voor verpakkingen in de SPRINTIS webshop

Naast de mailing- en paklijsthoezen vindt u voor uw goederenzendingen verpakkingstapes in verschillende sterkten en de bijbehorende handdispensers in de SPRINTIS webshop. Sluitzegels zijn ook geschikt voor het sluiten en verzegelen van verpakkingen. Deze zijn gemakkelijk te verwerken met onze dispensers. Voor het markeren van uw voorraadgoederen op pallets of in draad- of transportboxen, heeft SPRINTIS draadbeugel zakken in het assortiment. Ook hier kunt u tussen verschillende formaten en uitvoeringen kiezen. Paklijsthoezen – op aanvraag ook te bedrukken met uw persoonlijke tekst of afbeelding / logo! Paklijst- / mailinghoezen in vele varianten