Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Oplossingen voor diverse soorten magazijnen

Afhankelijk van hun functie kunnen verschillende soorten magazijnen worden onderscheiden die individuele oplossingen vereisen voor de optimale magazijnetikettering: expeditie- of centrale magazijnen worden gebruikt voor het verzenden van goederen. Productiemagazijnen garanderen de aanvoer van materialen, terwijl opslagmagazijnen zorgen voor de instandhouding van de productie. Indien goederen met een lage omloopsnelheid tijdelijk moeten worden opgeslagen, gebeurt dit in externe magazijnen. Afhankelijk van het type magazijn is een aangepaste schapmarkering en magazijnetikettering vereist.

Producten voor logistieke markering

  • Markeringshoezen: In deze categorie zijn markeringshoezen voor draadboxen, houten pallets/stapelframes en gestapelde dozen opgenomen. Verschillende formaten (A4, A5 en A6) zorgen ervoor dat onze klanten in de selectie het formaat vinden dat zij nodig hebben. Door hun transparantie kan de inhoud zeer gemakkelijk worden herkend. Afhankelijk van het aanbod varieert de bevestigingswijze: zo zijn er hoezen met magneetsluiting, bindriemen of met ophanghaakjes en magneetstrips. Logistieke markeringshoezen met vouwrand om te bevestigen zijn makkelijk te plaatsen.
  • Stapelhoeken: De robuuste Polypropyleen (PP) stapelhoeken zorgen voor het veilig stapelen van pallets met houten stapelframes. Gele en dus optimaal zichtbare stapelhoeken zijn onmisbaar om pallets veilig en ruimtebesparend te rangschikken.
  • Draadbeugel zakken: SPRINTIS heeft een groot assortiment kwaliteits draadbeugel zakken in verschillende afmetingen. Ze hebben als doel het magazijn overzichtelijk en eenvoudig te ordenen, zodat er niets verloren gaat of lang moet worden gezocht. Draadbeugel zakken beschermen belangrijke documenten – zoals productiepapieren of leverancierslijsten - tegen vocht, stof en vuil. Deze vorm van logistieke markering kan op verschillende manieren worden gebruikt dankzij de stabiele en tegelijk flexibele draadbeugels. Met een paar eenvoudige stappen kunnen de draadbeugel zakken op draadboxen, kartonnen dozen, pallets of rekken worden bevestigd - en ook weer op tijdbesparende wijze worden verwijderd.
  • Magneethoezen: Met optimale bescherming van de inhoud zorgen magneethoezen voor volledige zichtbaarheid van barcodes en product- en veiligheidsinformatie. Zij hechten op alle magnetische oppervlakken en worden vaak gebruikt in de logistieke sector. Daar worden ze bijvoorbeeld gebruikt om transportkisten en magazijnstellingen te markeren. Magneethoezen kenmerken ook opslaglocaties en containers en bevatten relevante informatie over transportcontainers,draadboxen en containers. SPRINTIS biedt magneethoezen aan in diverse afmetingen en met verschillende openingen (korte zijde, lange zijde, korte- en lange zijde).
  • Magneetframes: In de logistieke sector zijn magneetframes met magneetband bij uitstek geschikt als informatiekader voor metalen opslag- en transportcontainers, draadboxen, magazijnrekken en opslagruimtes. Security/veiligheids magneetframes zijn bijzonder opvallend vormgegeven voor een maximale zichtbaarheid van waarschuwingsteksten.

Online logistieke markering bestellen

Vind de juiste en meest effectieve oplossing voor elk type magazijn en elke situatie. In de categorie logistieke markering en schapetikettering vinden onze klanten hoogwaardige markeringshoezen, stapelhoeken, draadbeugel zakken, magneethoezen en magneetframes voor een gunstige prijs. Met deze hulpmiddelen geschiedt markering van het magazijn effectief en betrouwbaar. Indien nodig kan een individuele aanvraag worden ingediend of een gratis monster worden aangevraagd. Wij werken graag met onze klanten samen om het perfecte product te vinden.