Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Magnetische hoezen Magnetische hoezen
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Magnetische labels beschrijfbaar Magnetische labels beschrijfbaar
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Etikethouder, C-profiel, magnetisch, secties Etikethouder, C-profiel, magnetisch, secties
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Etikethouder, C-profiel, magnetisch, rol á 10 m Etikethouder, C-profiel, magnetisch, rol á 10 m
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Beschermfolie voor C-profielen op rol Beschermfolie voor C-profielen op rol
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Inlegstrook voor C-profielen op rol Inlegstrook voor C-profielen op rol
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Prijsrail DBR magnetisch Prijsrail DBR magnetisch
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Waarvoor zijn etikethouders geschikt?

Etikethouders worden over het algemeen gebruikt om etiketten op te bergen. Ze bieden de mogelijkheid om een etiket veilig op te bergen in de vorm van een etiket. Zo geven ze informatie in magazijnen en verkoopruimtes en helpen ze bij de oriëntatie. Ze kunnen echter ook worden bevestigd aan kasten, rekken of mappen en dienen dus als exacte identificatie. Ze worden met name in de detailhandel vaak gebruikt en helpen bij het identificeren van goederen. Alle gelabelde en bedrukte etiketten bevinden zich in een geschikte etikethouder, omdat dit de mogelijkheid biedt om ze gemakkelijker aan te brengen. De etikethouder beschermt het bedrukte papier tegen beschadiging. Bijzonder gevoelige informatie, zoals kleine gedrukte barcodes en artikelnummers, kan snel vervagen en onleesbaar worden zonder een geschikte etikethouder. Onze etikethouders zijn voorzien van insteekpapier en beschermfolie. Zo is de papierinleg optimaal beschermd tegen water, stof en ander vuil. Een ander toepassingsgebied voor etikethouders zijn kantoren en archieven. Hier worden de etikethouders voornamelijk bevestigd aan dossiers en kasten en dienen om ze gemakkelijk terug te vinden. De eenvoudige vervanging en montage van een etikethouder maakt het praktisch en veelzijdig.

Welke voordelen hebben etikethouders ook?

Een ander voordeel van etikethouders is dat het etiket beschermd is tegen het vouwen van het papier. Zelfs gelamineerde etiketten kunnen op den duur beschadigd en onbruikbaar worden. De etikethouders in de SPRINTIS webshop garanderen een goede leesbaarheid en scanbaarheid op lange termijn. Het tweede grote voordeel van etikethouders is dat etiketten gemakkelijker kunnen worden aangebracht door hun magnetische hechting.

Welke selectie van etikethouders heb ik en waarom magnetische etikethouders?

Bij SPRINTIS vindt u een grote keuze aan magnetische etikethouders. In tegenstelling tot zelfklevende etikethouders zijn magnetische etikethouders gemakkelijker te verwijderen en te bevestigen. Ze kunnen van elk oppervlak worden verwijderd zonder restanten achter te laten. en kan snel worden ingezet op andere locaties. Een ander voordeel van magnetische etikethouders is dat ze zo vaak hergebruikt kunnen worden als nodig is. Omdat magnetische etikethouders alleen op metalen oppervlakken plakken, moet u ervoor zorgen dat de houders compatibel zijn met het substraat voor gebruik. Deze kleine helpers zijn vooral geschikt voor magnetische kasten en kasten. Terwijl het front met het praktische kunststof raam voldoende ruimte biedt voor Als het systeem verschillende labels levert, is de achterzijde volledig magnetisch. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen uit verschillende maten en formaten. Terwijl het kleinste model een oppervlakte van 10 millimeter tot 40 millimeter biedt, biedt de grootste magnetische etikethouder de volgende kenmerken Ruimte voor etiketten met afmetingen van 60 tot 150 millimeter. Alle etikethouders worden geleverd met insteekpapier en beschermfolie en zijn verkrijgbaar vanaf een hoeveelheid van 100 stuks. De inlegstrook voor onze C-profielen is ook afzonderlijk op rol verkrijgbaar, beschikbaar in de breedtes 15, 20, 25 30, 40, 50 en 60 millimeter. Daarnaast vind je in onze webshop beschrijfbare magnetische etiketten, waarvan de coating op de voorkant gemaakt is van PET en afveegbaar is. De SPRINTIS webshop biedt u flexibele oplossingen voor het etiketteren van rekken, containers, mappen en opslaglocaties.

De voordelen van SPRINTIS-labelhouders in een oogopslag:

  • Gemakkelijk toe te passen en te verwijderen
  • Laat geen restanten achter op oppervlakken
  • naar behoefte herbruikbaar
  • Gewaard op alle magnetische oppervlakken
  • Geef meer oriëntatie in het dagelijks leven
  • Multi-gebruik
  • biedt bescherming tegen stof, vocht en vuil
  • Garandeer permanente leesbaarheid van label- en barcodes
  • verkrijgbaar in verschillende maten en formaten
  • Inclusief insteekpapier en beschermfolie