Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Detailhandel & Point Of Sale (POS)

Uw specialist voor marketing op het POS

Om concurrerend te blijven en boven de massa uit te steken, zullen creatieve reclamestrategieën in de toekomst steeds belangrijker worden. Moderne POS-marketing is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om klanten aan te trekken. Wij helpen u graag met de inrichting van uw winkel. Met POS marketing van SPRINTIS kunt u het volgende bereiken

  • duidelijke prijsetikettering
  • slimme presentatie van goederen
  • effectieve communicatie van reclameboodschappen

Ons team beantwoordt al uw vragen over de rol van reclame op het POS. Indien gewenst produceren we ook graag producten op maat. Zo zorgen we ervoor dat er voor elke behoefte een passende oplossing wordt gevonden. Onze medewerkers kunnen je uitgebreid adviseren over alle producten. Ontdek nu onze POS-webshop of laat je inspireren door onze branchecatalogus voor de kantoorvakhandel!

Wij helpen u graag verder!

Paul
Spitzen
Simone de Jong Quinty den Ouden
POS-oplossingen voor elk toepassingsgebied

Bij SPRINTIS vindt u alles wat u nodig hebt om de aandacht op uw producten te vestigen. Voordat u begint met ontwerpen, moet u eerst nadenken over een samenhangend totaalconcept (bijvoorbeeld een uniform kleurenschema). De reclame op het verkooppunt moet duidelijk herkenbaar zijn, voldoende groot en esthetisch vormgegeven. Ze informeert de consument over prijsaanbiedingen, USP's en speciale aanbiedingen. POS-marketing is geschikt voor alle sectoren en beroepen - of het nu gaat om textielwinkels, kantoorboekhandels of meubelzaken. Met de juiste reclametechnologie kunt u uw POS-artikelen perfect presenteren. Dit verhoogt de verkoop, zorgt voor klantenbinding en verbetert het imago van je winkel.

Populaire producten voor de detailhandel

Ons productassortiment is veelzijdig en reikt van A voor displaystandaards tot W voor merchandisingringen. We adviseren je graag over de afzonderlijke producten en geven je tips voor de juiste POS-reclame. Tot onze toppers behoren kliklijsten, stoepborden, informatiestandaards en tafeldisplays. Stoepborden zijn geschikt voor buitengebruik en worden op de stoep geplaatst. Kliklijsten worden binnen geplaatst en visualiseren je reclameboodschappen. Door het eenvoudige kliksysteem is het eenvoudig om het inlegvel te vervangen.

We hebben ook alle hulpmiddelen die u nodig hebt voor snelle en duidelijke prijsetikettering (bijv. scanrails) en aantrekkelijke productpresentatie (bijv. plafondhangers). Zo creëert u een oase van welzijn die uw klanten aanzet tot kopen.


Het belang van POS-marketing

Hoe belangrijk is POS-marketing voor de verkoop van een bedrijf? Veel potentiële klanten nemen hun aankoopbeslissing pas als ze het product direct voor zich hebben. Daarom speelt reclamemateriaal een belangrijke rol op het verkooppunt. Ze worden in de onmiddellijke nabijheid van het product geplaatst en zijn bedoeld om spontane aankopen aan te moedigen. SPRINTIS heeft een groot assortiment producten waarmee u uw verkooppunt kunt omtoveren tot een paradijs voor shoppers. Op deze manier kunt u zorgen voor een duurzaam ontwerp van reclameboodschappen en de verkoopbevordering op het POS verbeteren.

Ontdek nu ons brede assortiment en onze aantrekkelijke staffelprijzen!

Jouw voordelen met Sprintis

Wij zijn een internationale webshop die onder andere gespecialiseerd is in POS-marketing. Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met de vraag welk reclamemateriaal op het verkooppunt het beste effect bereikt. In de loop van de geschiedenis van ons bedrijf hebben we ons diensten- en productaanbod voortdurend uitgebreid om aan alle eisen te kunnen voldoen. Onze klanten profiteren van een enorm assortiment, gunstige voorwaarden en eersteklas service. Overtuig uzelf!


Verzendklaar binnen
24 uur


Levering op rekening
(met kredietcheck)


Grote aantallen
direct leverbaar


Verzending van
modellen


Maatwerk/speciale
aanmaak

Ontdek meer branchespecifieke oplossingen