Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Niet alleen in de kunst maar ook in het alledaagse leven en in de reclame is voor iedere creatieve en aantrekkelijke presentatie de lijst van essentieel belang. Vooral in de zakelijke omgeving is naast de optiek ook de functionaliteit doorslaggevend, omdat veel inhoud snel veroudert en vernieuwd moet worden. Daarbij is een praktische oplossing nodig om affiches en documenten in een mum van tijd ongecompliceerd te kunnen uitwisselen. Vanaf dit punt spelen wij een rol. Of u nu kliklijsten, klemlijsten of wissellijsten wilt kopen, bij SPRINTIS vindt u de juiste kliklijst in elk formaat en voor iedere gelegenheid. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, alle kliklijsten van ieder formaat worden binnen 24 verzonden, ook in grote hoeveelheden.

De juiste kliklijst voor elk gebruik

Of u nu zoekt naar wissellijsten voor afbeeldingen of foto’s en zwarte of zilveren kliklijsten wilt kopen, hier vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze kliklijsten van aluminium ogen bijzonder goed op reclamedragers en in kantoren, maar zijn net zo goed geschikt als wissellijst voor kinderfoto’s en familiefoto’s.

Heeft u wissellijsten voor meerdere foto’s nodig, dan komt ons model wissellijst raam met een dubbelzijdige presentatie in aanmerking.

Vooral in openbare ruimtes heeft de brandveiligheid de hoogste prioriteit, met onze nieuwe geïntroduceerde productreeks van de brandveilig gecertificeerde wissellijsten voorzien we ook in deze behoefte.

Onze kliklijsten met geïntegreerde verlichting zijn vooral geliefd bij etalages waarin u uw displays ook ’s nachts naar buiten wilt presenteren. Deze verlichten het binnenste deel vanaf de complete achterkant en creëren zo een uitnodigende sfeer.

Onze kliklijsten formaten overzicht

Iedere reclameboodschap heeft een passende lijst nodig om helemaal tot zijn recht te komen. Onze kliklijsten zijn ook in diverse afmetingen verkrijgbaar om aan deze grote verscheidenheid te kunnen voldoen. Of het nu kliklijsten zijn voor posters in A0 en A1 formaat voor buiten en binnen, voor klemlijsten voor muurkalenders in A2 formaat, oorkondes en foto’s in A4 formaat en veel meer: een stijlvol affiche betekent ook altijd een hoge waarde voor het doel dat u voor ogen hebt. Daarbij is het belangrijk op het formaat aan de binnenkant te letten, iedere kliklijstbeschrijving bevat naast de weergave van de afmetingen over het formaat aan de buitenkant van de klemlijst ook de afmetingen van het zichtbare bereik van de afbeeldingen. Vergelijk deze voor de aankoop goed met elkaar om volledig zeker te zijn dat de inhoud zichtbaar is. Staat van tevoren al vast dat u weersbestendige aluminium kliklijsten voor buitenreclame of foto’s wissellijst met ledverlichting voor uw etalage nodig heeft, dan ziet u via het desbetreffende menu direct het overzicht van alle momenteel beschikbare formaten van onze kliklijsten met de gewenste uitrusting.

Details bij de verwerking van onze aluminium kliklijsten

U kunt ongeacht het formaat en de individuele specificaties op de hoge kwaliteit van onze aluminium wissellijsten vertrouwen. Enerzijds kenmerken onze aluminium kliklijsten zich door een lange levensduur door de keuze van robuust materiaal. Dat biedt u een hoge mate van flexibiliteit wat betreft de toepassingsmogelijkheden. Anderzijds zijn onze fotolijsten ook zeer gebruiksvriendelijk als het gaat om het bevestigen en verwisselen van uw reclamemateriaal.

De verstekken van alle kliklijsten worden nauwkeurig afgesneden of ze zijn door het gebruik van ingebouwde hoekverbindingen ook afgerond verkrijgbaar. Samen met de ruime profielbreedte van de aluminium wissellijsten in twee uitvoeringen is daarmee de best mogelijke presentatie gegarandeerd.

Maar net zo belangrijk als een stijlvol design vinden wij de bescherming van de reclameboodschappen. Daarom bevat iedere klemlijst een transparant anti-reflex dekblad van hard PVC. Dit wordt samen met de gekozen inhoud in de aluminium lijst gelegd en vervolgens daarmee vastgeklemd. Daardoor zijn uw afdrukken bijvoorbeeld extra beschermd tegen het verbleken door lichtinval.

Mocht u niet exact de passende kliklijst voor uw doel vinden, dan heeft u de mogelijkheid op de overzichtspagina van de betreffende lijst een individuele aanvraag te starten. We sturen u ook graag voorbeeld exemplaren om uw keuze te vergemakkelijken.

Alternatieven voor kliklijsten

Natuurlijk zijn kliklijsten niet de enige mogelijkheid om uw aankondigingen in een aantrekkelijke vorm te presenteren. Hier volgt een kort overzicht van handige alternatieven voor onze kliklijsten.

Wie het in- en uitklappen van kliklijsten te omslachtig vindt, zal blij zijn met de eenvoudige maar effectieve oplossing van een spanlijst. In tegenstelling tot een kliklijst klem je je reclameboodschap eenvoudig in de clips die op elke hoek van de aluminium wissellijst zijn bevestigd. Door de trekkracht van de veren, die ter stabilisatie in de klemlijst zijn ingebouwd, blijft je poster altijd perfect gecentreerd.

In plaats van hangende aluminium kliklijsten zijn de zogenaamde posterframes samen met een passende informatiestandaard een gebruikelijke en veelgebruikte oplossing voor aankondigingen van acties op evenementen of in verkoopruimtes. Voor onze postermappen is helemaal geen frame nodig. Deze overtuigen met hun eenvoud en bieden toch uitgebreide bescherming tegen vervuiling of beschadiging van je documenten. Vergelijkbaar vindt u in ons assortiment ook zogenaamde C-hoezen, die naast pure bescherming ook praktische bevestigingsmogelijkheden op alle oppervlakken bieden.