Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Show uw posters en plakkaten vakkundig met de info toppers van SPRINTIS. Of het nu op toonbanken, schappen, verkooptafels of benzinepompen is - met een info topper kunt u aanbiedingen of speciale acties op uw verkooppunt op een aantrekkelijke manier weergeven. U kunt de aandacht van klanten trekken, zelfs van een afstand. Wij bieden onze aluminium inschuifframes in A4-formaat, zowel in liggend als staand formaat. Dankzij de opening aan de zijkant kunt u het motief snel en gemakkelijk verwisselen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Volledig zicht met de Info Topper

Onze info toppers bieden een dubbel zicht: aan beide zijden kunnen 2 verschillende motieven worden aangebracht. Onze Info Toppers worden geleverd met een ondoorzichtig scheidingspaneel om doorschijnen te voorkomen, zodat de voor- en achterkant van het dubbelzijdige inschuifframe ideaal gebruikt kunnen worden, zelfs als de zon schijnt.

Gebruik van info toppers op het verkooppunt

Infotoppers zijn posterframes van aluminium en hebben daarom dezelfde functie als een kliklijst of stenterframe - ze presenteren uw aankondigingen of promotionele informatie in stationaire winkels of tankstations. Een rubberen afdichting op de insteeksleuf maakt de Info Topper weerbestendig, waardoor hij ideaal is voor gebruik binnen en buiten. De Info Toppers zijn voorzien van een speciale plakstrip aan de onderkant van de voet, zodat u het frame desgewenst permanent rechtstreeks op de toonbank of de gewenste locatie kunt bevestigen. Voor flexibel gebruik kunt u de Info Topper gewoon als standaard of displayframe gebruiken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)