Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Het principe van posterstrips is simpel: in plaats van affiches, posters en kunstdrukken in lijsten of met punaises, lijmstrips of plakband aan de muur te bevestigen, schuift u eenvoudig aan de boven- en onderkant van het op te hangen item een posterstrip / baget. Het bovenprofiel is uitgevoerd met een ophangoogje en het onderprofiel trekt het papier strak. Posterstrips vinden snel & makkelijk hun plek aan muren, plafonds en gevels.
Wij bieden posterstrips aan in diverse lengtes, optioneel met 1 of 2 ophangoogjes, in kunststof of aluminium. Posterstrips met klikprofielen zijn enorm populair, de aluminium uitvoering wordt daar gebruikt waar speciale stabiliteit of  een luxere uitstraling gewenst is. Vaak worden posterstrips ook schuifbagetten, bagetten, klemruggen of profiellijsten genoemd. Overige artikelen t.b.v. het presenteren van reclamemateriaal zoals affiches, vindt u in de categorie reclame, beurs en presentatie.
Houten posterstrips/posterhangers, met ophangkoord en magneetsluiting Houten posterstrips/posterhangers, met ophangkoord en magneetsluiting
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Posterstrips kunststof Posterstrips kunststof
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Posterstrips kunststof, klikprofiel Posterstrips kunststof, klikprofiel
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Posterrails in verschillende materialen

Wij bieden posterrails in verschillende lengtes, optioneel met één of twee hangers, van hout, kunststof of aluminium. Opvouwbare posterrails zijn bijzonder populair en aluminium versies worden vaak gebruikt wanneer speciale stabiliteit of een elegantere uitstraling vereist is. Posterrails worden vaak ook posterstrips, posterklemrails, klemstrips of klemrails genoemd.
Posterrails van kunststof en aluminium, ook scharnierend, in verschillende lengtes - perfect voor het bevestigen van posters, plakkaten of ander reclamedrukwerk. Het alternatief voor fotolijsten. Meer artikelen voor het presenteren van reclamemateriaal zoals posters vindt u in de rubrieken Reclametechniek en display.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)