Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Posterzakken bieden een praktische en esthetische oplossing voor het weergeven en beschermen van documenten, afbeeldingen, promotiemateriaal en nog veel meer. Deze veelzijdige zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en zijn ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen, van winkels en kantoren tot beurzen en evenementen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Eigenschappen en voordelen van postertassen

  • Robuuste materialen: Postertassen zijn gemaakt van hard PVC of acrylglas (PMMA), waardoor ze zeer duurzaam zijn en lang meegaan. Dit zorgt ervoor dat uw documenten of afbeeldingen goed beschermd zijn en lang meegaan.
  • Helderheid en transparantie: Ze bieden een uitstekende helderheid en transparantie, zodat de inhoud duidelijk zichtbaar is. Dit is ideaal voor het presenteren van hoogwaardige afbeeldingen, reclameboodschappen en andere documenten.
  • Breed scala aan formaten en stijlen: Wij bieden een breed scala aan formaten en varianten, van DIN A7 tot A1, afhankelijk van het model. U kunt ook kiezen uit verschillende bevestigingsopties, zoals zelfklevende of magnetische tape-strips voor wandmontage of metalen oogjes voor hangende modellen, om aan uw individuele eisen te voldoen.
  • Gemakkelijk bijwerken: De meeste posterzakken zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden om de inhoud te veranderen. Dit maakt het gemakkelijk om informatie en promotiemateriaal snel bij te werken als dat nodig is.
  • Professionele presentatie: Ze geven uw inhoud een professionele uitstraling en beschermen het tegelijkertijd tegen stof, vocht en andere omgevingsinvloeden.
  • Veelzijdig gebruik: Deze tassen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals de presentatie van aanbiedingen in winkels, informatie op beursstands of in kantoorgebouwen en nog veel meer.

Of u uw informatie nu in een winkel, op kantoor of op een evenement wilt weergeven, PVC- en acrylpostervakken zijn de ideale oplossing. Door hun robuuste constructie, veelzijdigheid en professionele esthetiek zijn ze een essentiële keuze voor het weergeven en beschermen van uw documenten en afbeeldingen. Ontdek ons brede assortiment aan posterhoezen en vind de perfecte oplossing voor uw behoeften. Andere artikelen voor het presenteren van uw reclameboodschap vindt u in de secties met kliklijsten en C-wraps.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)