Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Stoepborden in één oogopslag

Stoepborden model Weerbestendigheid Stevige stand Formaat Kleuren
Stoepbord hout met krijtbord
WOOD‑STOP Lite
44 x 66 cm, 53 x 66 cm, 53 x 80 cm, 64 x 136 cm bruin, wit, zwart
Stoepbord hout met krijtbord
weerbestendig WOOD‑STOP Pro
53 x 80 cm bruin
Stoepbord hout met krijtbord
WOOD‑STOP Switch
53 x 102 cm bruin
Stoepbord AIR‑STOP A1, A2 zilver
Stoepbord Outdoor SOLID‑STOP A0, A1, A2, B1, B2 zilver, zwart
Stoepbord windbestendig STORM‑STOP Lite A0, A1, B1 zilver, zwart
Stoepbord windbestendig STORM‑STOP Pro A1 zilver, zwart

Legenda stoepborden

Niveau Weerbestendigheid Stevigte stand
Gebruik binnen of beschermd buitengebruik windstil (binnengebruik)
Permanent buitengebruik zonder afdichting lichte wind
Permanent buitengebruik met afdichting sterke wind

Stoepborden voor gerichte zichtbaarheid

Stoepborden creëren een optimale advertentieruimte voor posters en aanbiedingen, direct in het pad van voorbijgangers. De aantrekkelijke en stevige posterstandaard trekt automatisch de aandacht van voorbijgangers. Het stoepbord trekt zelfs van een afstand de aandacht. Door klanten gericht aan te spreken, wek je interesse in je assortiment en zorg je voor een aansprekend imago van je merk. Het informatiemedium kan aan beide zijden van de posterstandaard tegelijkertijd gebruikt worden, zodat je potentiële klanten automatisch in beide richtingen aanspreekt.

In ons gevarieerde assortiment vind je stoepborden voor binnen en buiten en in verschillende formaten. Naast de stoepborden met klassieke verstekhoeken hebben we ook stoppers met ronde hoeken in ons assortiment. Deze dienen als bescherming tegen mogelijke verwondingen. Als je de poster bijvoorbeeld bij de ingang van je winkel of voor de winkel in overdekte winkelcentra wilt presenteren, is de posterstandaard voor binnen in DIN A1- of DIN A2-formaat je ideale metgezel.

Het stoepbord in DIN A1 formaat is de meest voorkomende display en de bestseller onder de posterstandaards. Als je echter minder ruimte of hoogte beschikbaar hebt, gebruik dan ons stoepbord in DIN A2 formaat. Op deze manier hoeft u het niet te stellen zonder aantrekkelijke advertentieruimte, zelfs als de ruimte beperkt is.

Stoepborden: verkoopbevordering in weer en wind

We bieden ook weer- en windbestendige versies van onze posterstandaards in DIN A1-formaat, die dankzij hun roestbestendige materiaal en hoge draagvermogen ideaal geschikt zijn voor buitengebruik. Het waterdichte frame van onze weerbestendige stoepborden zorgt ervoor dat je poster zelfs na een regenbui volledig leesbaar en onbeschadigd blijft.

Onze windbestendige versie is uitgerust met een standaard die gevuld kan worden met water. Dit betekent dat je advertentieruimte zelfs sterke wind kan weerstaan. In kustgebieden of winderige gebieden, bijvoorbeeld op stations, maakt deze posterstandaard het verschil.

Met het grote aanbod van onze stoepborden voor buiten kunnen wind noch regen je ervan weerhouden om je aanbiedingen effectief te plaatsen. Vooral in voetgangerszones, waar veel winkels naast elkaar liggen, is een hoge outdoor impact essentieel voor uw succes.

Uw voordelen met onze stoepborden

 • Door beide zijden van de posterstandaard te gebruiken, spreekt u potentiële klanten aan ongeacht hun looprichting. De dubbele aandacht vergroot uw kansen om de interesse van voorbijgangers te wekken.
 • Dankzij het geïntegreerde vouwframesysteem is het vervangen van de inzetstukken kinderspel: gewoon de afzonderlijke frame-elementen uitklappen, de poster inclusief beschermfolie verwijderen, de nieuwe inhoud plaatsen, de beschermfolie plaatsen, het frame weer sluiten - klaar.
 • De standaardversies en waterdichte posterstandaards zijn uitgerust met een frame met 4 poten. Dit is opvouwbaar en dus ruimtebesparend wanneer het niet wordt gebruikt.
 • De anti reflecterende beschermfolie van onze posterstandaards breekt licht af en voorkomt reflecties. Dit betekent dat je printmedium altijd goed leesbaar is vanuit elke positie en ongeacht de heersende lichtomstandigheden.
 • De UV-beschermfolie beschermt je insert tegen verbleken in fel zonlicht. Hierdoor blijft de kleur lang behouden.
 • Onze wind- en weerbestendige modellen zorgen ervoor dat uw aanbiedingen en posters het hele jaar door en onder alle weersomstandigheden optimaal beschermd zijn.
 • Het stoepbord kan flexibel worden ingezet op verschillende gebieden. U kunt alle soorten drukwerk gebruiken als inlegvel.

Gebruiksplaatsen van de stoepborden

Posterstandaards worden vooral gebruikt in de kantoorvak- en detailhandel en in de horeca en vervullen daar verschillende reclamemogelijkheden:

 • In het voetgangersgebied kunt u uw bedrijf gericht onder de aandacht brengen.
 • U kunt speciale aanbiedingen en promoties prominent en effectief plaatsen.
 • Promoot nieuwe producten en collecties om nieuwe klanten aan te trekken.
 • In de gastronomische sector kun je wisselende dag- of weekspecials communiceren of de aandacht vestigen op afhaalmaaltijden.
 • Op beurzen kun je je merk voor je stand presenteren.

Stoepborden online bestellen

In het assortiment van SPRINTIS vindt u het juiste stoepbord in de gewenste variant tegen een eerlijke prijs. Naast dit praktische reclamesysteem bieden we ook informatiestandaards, L-standaards en T-standaards voor de perfecte aanvulling op uw indoor klantbenadering. Profiteer van onze ervaring in verkoopbevordering en vergroot de zichtbaarheid van je producten en aanbiedingen. Bestel nu en profiteer van een snelle levering!