Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Met tafeldisplays van SPRINTIS kunt u uw reclameboodschappen altijd op de best mogelijke manier in het directe gezichtsveld van de klant plaatsen. Of het nu gaat om prijzen, aanbiedingen, informatie of contacten, met de juiste tafeldisplay komt uw boodschap gegarandeerd aan bij uw doelgroep. Kies uit een groot aantal verschillende modellen tafeldisplays en houd uw klanten altijd op de hoogte.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Overzicht van de verschillende soorten tafelstandaards

SPRINTIS biedt u voor elk doel de juiste staande display. Er zijn verschillende opties voor het plaatsen van uw boodschap in kantoren, op beurzen, balies en tafels:

 • transparante T-displays
 • transparante L-displays
 • Houten tafelstandaards

Onderscheid tussen de verschillende modellen staand display

De verschillende namen voor tafelstandaards zijn te danken aan hun respectieve vormen. Er zijn bijvoorbeeld T-displays die hun naam te danken hebben aan hun horizontale basis. Dit zorgt voor een stabiele stand op een ruimtebesparende manier en kan ook gemakkelijk in het midden aan de onderkant worden geopend om brochures en mededelingen uit te wisselen.

Het andere type tafeldisplay is het L-display, dat verschilt van het T-display door de oriëntatie naar de kijker toe. Het tafeldisplay wordt aan één kant ondersteund door een voet. Hoewel het door de schuine hoek niet mogelijk is om het aan beide zijden te gebruiken, is het belangrijkste voordeel dat de klant een beter zicht heeft op de inhoud.

Hoe verandert u uw inzetstukken in de tafeldisplays?

Of het nu gaat om het uit elkaar buigen van de onderkant van T-displays of de achterkant van L-displays, de elasticiteit van het gebruikte materiaal garandeert een lange levensduur, zelfs als de inzetstukken vaak worden vervangen, en voorkomt dat ze wegglijden na het vastklemmen. SPRINTIS tafelstandaards overtuigen ook door hun uitstekende stabiliteit, zowel in staand als liggend formaat.

Voordelen van SPRINTIS tafelsteunen

Voordelen die u niet mag missen als u op zoek bent naar duurzame, praktische statieven:

 • Ongecompliceerde plaatsing en goede leesbaarheid van belangrijke informatie
 • Snelle vervanging van inzetstukken
 • Gemakkelijk schoon te maken oppervlak
 • Robuust materiaal en lange levensduur
 • Lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, zelfs in grote hoeveelheden

Tafeldisplays in het juiste formaat kopen

In onze SPRINTIS winkel vindt u tafelstandaards in een groot aantal formaten:

 • L-displays in A3, A4, A5, A6 en DIN lang formaat
 • T-displays in A4, A5, A6 en DIN lang formaat
 • Houten tafeldisplays in A4, A5 en A6 formaat

A6 tafelstandaards worden bijvoorbeeld vaak gebruikt als menukaarthouders in de cateringindustrie, terwijl A5 acryl tafelstandaards ideaal zijn voor verkoopruimtes en beursstands. De klassieke A4 acryl L-vormige staander wordt daarentegen vaak gebruikt voor bewegwijzering of bewegwijzering.

Mag het een maatje groter? De L-vormige staand display in A3-formaat is perfect om uw volgende evenement aan te kondigen!

DIN lang is de typische brochurehouder en is tegenwoordig ook bekend als een 1/3 DIN A4 tafeldisplay.

Tafeldisplays in hout en acryl

SPRINTIS tafeldisplays zijn verkrijgbaar in klassiek hout en in modern en robuust acryl of polystyreen. De houten versies worden vaak gebruikt in restaurants.

Tafeldisplays voor elke gelegenheid

Tafeldisplays zijn bijzonder populair in de cateringsector. Of het nu gaat om menu's, dagschotels of speciale aankondigingen, de juiste plaatsing bepaalt of de klant alle belangrijke informatie snel en duidelijk kan vinden. Maar er zijn ook andere nuttige toepassingen:

 • Als displaystandaards voor het nummeren van tafels in binnen- en buitenruimtes van alle soorten horecagelegenheden
 • Bij de receptie in kantoren of bij toegangsbalies voor culturele en sportevenementen
 • In winkels voor prijzen, reclameacties of het weergeven van brochures en visitekaartjes
 • Om reclame te maken voor stands op beurzen
 • Als folderdisplay bij kassa's en informatiestands
 • En nog veel meer!

De onderhoudsvriendelijke tafeldisplay

De typische tafeldisplay is gemaakt van transparant plastic en zorgt daarom voor de best mogelijke leesbaarheid van uw inhoud. Tegelijkertijd wordt het binnendringen van vuil of beschadiging van uw bijsluiters betrouwbaar voorkomen. Eenmaal over het oppervlak geveegd, ziet de display er zo goed als nieuw uit. SPRINTIS acryl en polystyreen tafeldisplays zijn daarom een echte tijdsbesparing, vooral in de cateringsector!
Een zeer populair en even praktisch alternatief is het klassieke houten menubord, de eerste keuze van tafeldisplays voor restaurants en cafés.

Beste prijs en leveringsvoorwaarden voor uw SPRINTIS tafeldisplays

Profiteer van aantrekkelijke kwantumkortingen voor uw gewenste tafeldisplays. U vindt een gedetailleerd overzicht van de respectieve prijzen per item in het prijsoverzicht op de productpagina .

Voor op maat gemaakte producten en speciale verzoeken kunt u ons ook een individuele aanvraag sturen. Wij horen graag van u!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)