Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Informatiestandaards of vloerstandaards zijn ideaal voor het plaatsen van reclameboodschappen in de groot- en detailhandel en als presentatiehulpmiddel op beurzen en evenementen. Ze benadrukken de hoogwaardige uitstraling van uw aanbiedingen en presenteren kleurrijke en aandachttrekkende inhoud net zo specifiek als feitelijke informatie. Tegelijkertijd zijn uw bijlagen optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. In het SPRINTIS-assortiment kunt u kiezen uit informatiestandaards in verschillende formaten en uitvoeringen. De meeste van onze vloerstandaards scoren met een hoge mate van flexibiliteit, omdat ze zowel staand als liggend kunnen worden gebruikt. Bestel nu!

Informatiestandaards voor de presentatie van reclameboodschappen en posters

Als het gaat om de optimale en gerichte presentatie van posters en aankondigingen, maakt de informatiestandaard deel uit van de basisuitrusting in veel industrieën en sectoren. Het is een vloerstandaard die binnenshuis wordt gebruikt. Met de vloerstandaard met vast klikframe kun je de reclameboodschap direct op het product in stijl plaatsen en flexibel aanpassen. De beproefde hoogte van 1000 mm trekt het oog specifiek naar uw insert en zorgt zo voor de grootst mogelijke aandacht op het POS. De vloerstandaards zijn ook geschikt als menustandaard in de horeca, d.w.z. voor restaurants of bars of op evenementen.

Voordelen van informatiestandaards

Om een aanbieding promotioneel effectief te plaatsen, moet het reclamemedium aan verschillende criteria voldoen. Voor een optimaal gebruik en een optimaal resultaat bieden de informatiestandaards van SPRINTIS u de volgende voordelen:

 • Onze informatiestandaards zijn uitgerust met een ijzeren gewicht in de kunststof voet. Door het hogere gewicht in vergelijking met de vaak gebruikte houten voetplaat, zorgt het ijzeren gewicht voor een lager zwaartepunt en dus voor een veiligere stand.
 • Het praktische vouwframesysteem is eenvoudig en ongecompliceerd in gebruik. Posters kunnen snel worden verwisseld en zijn dus altijd up-to-date. Er is geen apart gereedschap nodig om je inzetstukken te verwisselen.
 • De kliklijsten kunnen flexibel worden gebruikt in staand en liggend formaat. Dit betekent dat het formaat altijd individueel kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften.
 • Dankzij onze in hoogte verstelbare vloerstandaard kunt u uw display naar wens gebruiken.
 • LED-kliklijsten zetten uw informatieblad in de schijnwerpers
 • Met zijn harde PVC-afdekking zorgt de kliklijst ervoor dat je informatieblad optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf en lang meegaat.
 • Het bevestigde kliklijst wordt geleverd met een antireflecterende folie en wordt onder een hoek op de informatiestandaard geplaatst voor optimale leesbaarheid.
 • Het eenvoudige en moderne ontwerp maakt veelzijdig gebruik mogelijk. Dankzij dit voordeel kan de informatiestandaard bijna overal worden gebruikt, zowel als reclamedrager, menustandaard als informatiedisplay.

Informatiestandaards in verschillende ontwerpen

Onze aluminium informatiestandaards bieden een beproefde hoogte van 1000 mm en zijn verkrijgbaar in de gangbare formaten DIN A4 en DIN A3. Beide versies kunnen worden besteld in zwart of zilver. De eenvoudige kleurkeuze benadrukt de hoogwaardige uitstraling van uw bijsluiters zonder af te leiden van de reclameboodschap. Het bijgevoegde klikraam is voorzien van het populaire 25 mm profiel en kan zowel staand als liggend worden gebruikt.

Voor de grootst mogelijke flexibiliteit bieden we ook een informatiestandaard met een in hoogte verstelbare telescoopstang in zilver. De hoogte van de telescoopstang kan in verschillende stappen worden aangepast van 650 mm tot 1000 mm. Zo kun je op elk moment de optimale hoogte voor je reclamedrager individueel instellen. Het bijgevoegde klikframe met 25 mm profiel is geschikt voor posters in DIN A4 staand en liggend formaat.

De vloerstandaards uit de SPRINTIS-serie zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, omdat het geïntegreerde kliklijstsysteem niet weerbestendig is. Voor buitenreclame raden we onze stoepborden in verschillende designs aan.

Het veelzijdige gebruik van informatiestandaards

Informatiestandaards vinden hun individuele toepassing als allrounders in de meest uiteenlopende gebieden om gericht de aandacht te vestigen op het gewenste product of de gewenste informatie. Door hun flexibiliteit worden ze bijvoorbeeld voor verschillende toepassingen gebruikt:

 • Als aankondigings- en informatiedrager in kantoren en bedrijven
 • Voor aanbiedingen en reclameboodschappen in de groot- en detailhandel
 • Als presentatiestandaard: voor reclameboodschappen op beurzen en evenementen
 • Voor reclamedoeleinden in bedrijfspanden
 • Als menustandaard voor eet- en drinkaanbiedingen in de horeca
 • Als discreetheidsstandaard en wegwijzer in dokterspraktijken en ziekenhuizen
 • Als discreetheidsstandaard in banken
 • Als wegwijzer en voor reclamedoeleinden in autodealerbedrijven
 • Als wegwijzer in openbare instellingen en overheden
 • En vele andere toepassingen

Informatiestands voor een eerlijke prijs

Bij SPRINTIS vindt u al informatiestandaards in DIN A4 en DIN A3 formaat vanaf één stuk. Als nuttige aanvulling op de informatiestandaard vindt u in het SPRINTIS-assortiment ook brochurehouders in verschillende uitvoeringen, zodat u uw folders, brochures en flyers altijd bij de hand hebt en ze tegelijkertijd op een opvallende manier kunt presenteren.

Bestel presentatiestandaards nu online

Met ons diverse assortiment voor het POS kunnen uw reclameboodschappen op elk moment en in elke vorm optimaal worden gepresenteerd. Tegelijkertijd profiteert u van een gunstige prijs en een snelle levering. Bestel nu bij SPRINTIS!