Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Postermappen en wandposterhouders t.b.v. uw verkoopbevordering bij de POS, als bescherming voor prijskaartjesadvertenties etc., om op te hangen of met lijmstrips – voor andere uitvoeringen kunt u contact opnemen met onze productspecialisten!
Wandposterhouders met lijmstrips Wandposterhouders met lijmstrips
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Wandposterhouders met kleefrondjes Wandposterhouders met kleefrondjes
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Wandposterhouders met magneetstrips Wandposterhouders met magneetstrips
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Eigenschappen en voordelen van C-wikkels

  • Duidelijkheid en transparantie: C-wikkels zijn gemaakt van transparant hard PVC (polyvinylchloride), waardoor u de inhoud in één oogopslag kunt herkennen.
  • Bescherming tegen vuil en beschadiging: Ze beschermen uw posters en reclamemateriaal tegen stof, vocht en andere omgevingsinvloeden. Dit is vooral belangrijk om de levensduur en leesbaarheid van uw documenten te garanderen.
  • Veelzijdige formaten en ontwerpen: Wij bieden talloze formaten van A1 tot A7. Bovendien zijn de C-sleeves verkrijgbaar in verschillende versies met zelfklevende strips, zelfklevende stippen of magneetstrips om aan uw individuele behoeften te voldoen.
  • Eenvoudige verwerking: Dankzij het C-vormige ontwerp kunnen posters snel worden geplaatst en verwijderd. De zijwaartse plaatsing bespaart tijd en maakt het gebruik bijzonder handig.
  • Duurzaam en herbruikbaar: De hoezen zijn robuust en herbruikbaar, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn voor het presenteren van promotiemateriaal.

C-hoezen zijn de ideale keuze als u uw boodschap veilig en gemakkelijk wilt presenteren. Meer artikelen voor het presenteren van uw posters vindt u in de rubrieken met kliklijsten en postervakken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)