Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Verpakkingsindustrie

Bent u op zoek naar ongewone ideeën om een speciale verpakkingservaring te creëren?

Het samenspel van look en feel en dat beetje extra in het ontwerp zijn cruciaal voor een uitstekende verpakking of een indrukwekkende display. Deze vereisten stellen de verpakkingsindustrie en displayfabrikanten elke dag voor grote uitdagingen. In het productieproces is het belangrijk om te focussen op het gebruik van innovatieve materialen en aangepaste formaten en tegelijkertijd topkwaliteit te combineren met efficiëntie. Het doel? Intelligente, innovatieve displays en verpakkingen die aan elke wens van de klant voldoen.

Wij begrijpen deze vereisten en bieden oplossingen op maat! Vouwdozen, dozen, kartonnen verpakkingen en displays worden een unieke ervaring wanneer u kiest voor de perfecte mix van

  • intelligente oplossingen op maat
  • ontwerp op maat
  • -aangepaste formaten
  • en hoogwaardige materialen.

Verdiep u in ons aantrekkelijke productassortiment voor fabrikanten van verpakkingen en displays en geef uw producten een onderscheidende, speciale uitstraling. Laat u nu inspireren in onze shop!

Wij helpen u graag verder!

Paul
Spitzen
Simone de Jong Quinty den Ouden
Verpakkingsmateriaal

In ons assortiment vindt u de ideale verpakkingsoplossing voor elke behoefte! Of het nu gaat om mailingenveloppen voor wenskaarten, stazakken voor levensmiddelen of organza zakjes voor sieraden - wij bieden variatie en kwaliteit. Ontdek ons verpakkingsmateriaal voor magazijn, orderpicking en verzending van kleine en afzonderlijke onderdelen. En als u niet kunt vinden wat u zoekt, staan onze klantenadviseurs klaar om u te helpen met speciale ontwerpen op maat volgens uw wensen!

Magneten in verschillende vormen

Ons assortiment magneten biedt ideale oplossingen voor verpakking en bevestiging. Van krachtige neodymium magneten, die ideaal zijn voor het sluiten van mappen, dozen etc., tot voordelige ferriet magneten, flexibele magneetbanden en potmagneten - wij hebben het juiste product voor jouw eisen. Ontdek het eenvoudige en effectieve gebruik van magnetische kracht voor veilige verpakkingen en betrouwbare bevestigingen. Veelzijdigheid van het zelfklevende assortiment De wereld van zelfklevende producten bij SPRINTIS is divers en kleurrijk, perfect om je ideeën te verpakken. Of u nu op zoek bent naar elegante kleefrondjes voor de drukindustrie, kosteneffectieve professionele kleefstoffen voor boekbinden (laat dit gedeelte weg in het Spaans, Italiaans en Pools) of hoogwaardige zelfklevende tapes en strips voor de verpakkingsindustrie - wij hebben de juiste oplossingen voor uw individuele eisen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en geef uw verpakking net dat beetje extra.

Diversiteit van het lijmassortiment

De wereld van zelfklevende producten bij SPRINTIS is divers en kleurrijk, perfect om uw ideeën te verpakken. Of u nu op zoek bent naar elegante kleefstippen voor de drukindustrie, kosteneffectieve professionele kleefstoffen voor boekbinden of hoogwaardige kleefbanden en -strips voor de verpakkingsindustrie - wij hebben de juiste oplossingen voor uw individuele eisen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en geef uw verpakking net dat beetje extra.

Bescherming en presentatie van je producten

Bescherm je producten op een elegante manier met het veelzijdige SPRINTIS assortiment: productpresentatie, posterstrips, zuignappen en reclamesystemen. Onze oplossingen voor productpresentatie zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van uw producten op het verkooppunt, terwijl onze posterstrips een eenvoudige en professionele manier bieden om promotiemateriaal te presenteren. Onze reclamesystemen bieden een allesomvattende oplossing om uw boodschap efficiënt over te brengen en tegelijkertijd uw producten te beschermen. Geef uw presentatie de finishing touch en laat een blijvende indruk achter met onze hoogwaardige beschermings- en presentatieoplossingen.

Producten voor verbinden & bevestigen

Ontdek ons brede assortiment bevestigingsproducten, waaronder verschillende zeilringen, schroeven en klinknagels. Deze bieden een betrouwbare manier om materialen veilig te verbinden en vast te maken. Of het nu voor industrieel gebruik is of voor creatieve projecten thuis, wij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften. Ons assortiment omvat ook elastieken en kogelkettingen, die ideaal zijn voor verschillende toepassingen. Van het bevestigen van dekzeilen en afdekzeilen tot het ontwerpen van sieraden en ambachtelijke projecten, deze flexibele en duurzame materialen zijn veelzijdig. Vertrouw op onze producten van hoge kwaliteit om veilige en stabiele verbindingen te maken en maak gebruik van de diversiteit van ons assortiment om uw projecten succesvol uit te voeren.

Jouw voordelen bij Sprintis

Wij zijn een internationaal opererende webshop voor boekbindbenodigdheden en accessoires. Onze klanten profiteren van een enorm assortiment, gunstige voorwaarden en eersteklas service. Al meer dan 25 jaar voorzien wij op betrouwbare wijze in de behoeften van copyshops en boekbinders. In de loop van onze bedrijfsgeschiedenis hebben we ons aanbod van diensten en producten voortdurend uitgebreid.

Overtuig uzelf!


Verzendklaar binnen
24 uur


Levering op rekening
(met kredietcheck)


Grote aantallen
direct leverbaar


Verzending van
modellen


Maatwerk/speciale
aanmaak

Ontdek meer branchespecifieke oplossingen