Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Drukkerij & boekbinderij

Jouw online shop voor boekbindmaterialen en drukwerkbenodigdheden

Wil je je drukwerk professioneel en uniek verwerken? SPRINTIS is jouw online shop voor boekbindmaterialen en drukwerkbenodigdheden. Bij ons vind je de juiste oplossing voor alle stappen in het post-printproces. Dit omvat alle activiteiten en processen die nodig zijn om drukwerk af te werken en te verfijnen. Hieronder vallen verschillende technieken zoals snijden, vouwen, perforeren en rillen. Boekbinden is ook een belangrijke stap. Met de juiste boekbindaccessoires kun je een zelfklevende binding, plastic binding, wire-binding of eyelet-binding maken. Een ander aspect is de bescherming van het drukwerk. Lamineerfolies, boekhoeken en beschermhoezen zijn praktische manieren om vuil, vocht en tekenen van slijtage te voorkomen.

Ontdek nu ons brede assortiment en onze aantrekkelijke staffelprijzen!

Wij helpen u graag verder!

Paul
Spitzen
Simone de Jong Quinty den Ouden
Boekbindproducten voor elke toepassing

Drukken en boekbinden zijn ambachten met een lange traditie. Bij ons kun je alle materialen kopen die je nodig hebt voor het boekbinden - of het nu gaat om sterk geautomatiseerde productiesystemen of handgemaakte speciale uitgaven. Boekbinders hebben speciale grondstoffen en gereedschappen nodig voor vouwen, hechten, binden en ontwerpen. Met de juiste boekbindmaterialen kun je je werkproces veel gemakkelijker maken. Onze producten scoren hoog op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk voorzien we je ook van materialen voor het daaropvolgende verpakkings- en verzendingsproces. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je alles bij één leverancier kunt kopen.

Populaire producten voor drukkerijen en boekbinderijen

We bieden je alle hoogwaardige materialen voor het afwerken en verfijnen van boekbanden. Onze toppers zijn lijmen, kalenderaccessoires, boekbindgereedschap, boekschroeven, exyelets, bevestigingssystemen en draadbindruggen. We bieden ook artikelen voor het beschermen en ontwerpen van je drukwerk.

Met onze boekbindbenodigdheden zorgen we ervoor dat je professioneel en creatief te werk kunt gaan. Je kunt van je boeken kunstwerken maken en van je brochures echte blikvangers.


Kwaliteit en individualiteit

We zijn voortdurend op zoek naar originele oplossingen voor het esthetische ontwerp van printmedia. Onze professionele hotmelt- en dispersielijmen zijn daar een goed voorbeeld van. Hiermee creëert u in een handomdraai een zuivere en sterke zelfklevende binding. Bij SPRINTIS vind je het juiste materiaal voor elke stap van je werk: onze boekbindmaterialen zijn geschikt voor beschermen, organiseren, monteren, presenteren, verpakken en vastzetten. Een overzicht van ons assortiment specifiek voor de drukkerijsector vindt u ook in onze catalogus voor de drukkerij- en boekbindindustrie.

Jouw voordelen bij Sprintis

Wij zijn een internationaal opererende webshop voor boekbindbenodigdheden en accessoires. Onze klanten profiteren van een enorm assortiment, gunstige voorwaarden en eersteklas service. Al meer dan 25 jaar voorzien wij op betrouwbare wijze in de behoeften van copyshops en boekbinders. In de loop van onze bedrijfsgeschiedenis hebben we ons aanbod van diensten en producten voortdurend uitgebreid.

Overtuig uzelf!


Verzendklaar binnen
24 uur


Levering op rekening
(met kredietcheck)


Grote aantallen
direct leverbaar


Verzending van
modellen


Maatwerk/speciale
aanmaak

Ontdek meer branchespecifieke oplossingen