Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Hoe vaak wilt u iets opschrijven, maar is er geen pen beschikbaar? Iedereen kent de vluchtige blik over het bureau, het rommelen in de tas, het vragen aan de andere persoon. Technologiefabrikanten worden ook met dit probleem geconfronteerd nu er steeds meer elektronische pennen worden gebruikt. Hun oplossing: zogenaamde penlussen, die in hoezen worden geïntegreerd. Wat de technische industrie onlangs heeft ontdekt, staat al lang bekend als een pennenlus.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Opplakbare pennenlussen van SPRINTIS

Een pennenhouder met elastiek is niet alleen praktisch, maar ook een absolute blikvanger in verschillende kleuren. De zelfklevende pennenlussen kunnen overal worden gebruikt, in notitieboeken, kalenders, mappen, bureaus of werkplekken. Als het om het personaliseren van briefpapier gaat, zijn deze aantrekkelijke houders de juiste keuze. De zelfklevende pennenhouders zijn flexibel en stijlvol, met een plek voor elk schrijfgerei. Bij de metalen pennenhouders vindt u ringhouders met extra bevestigingsmogelijkheden.

Laat u inspireren door ons gevarieerde assortiment. Voor grotere bestelhoeveelheden kunt u de lengte van de lus en de breedte van het elastiek aanpassen. Onze klantenadviseurs helpen u graag verder.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)