Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Penhouders zijn niet alleen zeer handig, maar geven ook mappen en notitieboeken een originele uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, bijvoorbeeld met clip, als zelfklevende versie van kunststof, metaal of als vlakke rubber. Onze decoratieve penhouders upgraden uw drukwerk en maken er absolute blikvangers van. De praktische accessoires kunnen ook worden bevestigd aan bureaus, planken en nog veel meer om op elk moment een pen ter plaatse te hebben, indien nodig.

De premium versie van de SPRINTIS penhouders met vlakke rubberen lus verschillen in de breedte van de band en overtuigen door hun hoogwaardige uitstraling.

Laat u inspireren door ons brede assortiment. Bij grotere bestelhoeveelheden kunt u de luslengte en de breedte van de elastische band individueel bepalen. Onze productspecialisten helpen u graag verder.

Pennenhouders in vele variaties

Pennenhouders zijn er in evenveel vormen en kleuren als de pennen zelf. Naast pennenhouders in zwart en wit zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar. Omdat u in elke situatie iets nodig hebt om mee te schrijven, is er ook de perfecte pennenhouder voor elke plaatsing. In schriften steken, bevestigen met een zelfklevend lipje of zelfklevende strip, met een magneet, vastgeklonken of met een clip - er zijn geen grenzen aan de gebruiksmogelijkheden.

Plastic pennenhouders

De praktische kunststof houders zijn verkrijgbaar in verschillende functionaliteiten en kunnen overal geplaatst worden - van het bureau tot de hele werk- en dagelijkse ruimte tot de pennenhouder aan de muur. Verkrijgbaar in zwart, wit en transparant, passen de pennenhouders overal bij.

Pennenlussen voor mobiel gebruik

Als u pennenhouders voor onderweg nodig hebt, zijn onze pennenlussen precies wat u nodig hebt. De pennenhouders speciaal voor notitieblokken hebben u altijd bij zich en passen in elk ontwerp. Dankzij de elastische band kunnen ze flexibel gebruikt worden als potlood- of biroshouders.

Robuuste metalen pennenhouder

Net als de lussen is de duurzame metalen penhouder geschikt voor elk conventioneel penformaat. Dankzij hun hoogwaardige uiterlijk kunnen de verwerkte of magnetische houders overal in een professionele omgeving worden gebruikt.

Koop precies de juiste penhouders van SPRINTIS om uw drukwerk te upgraden.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)