Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Hoeveel pennen hebt u al kapot gemaakt met de geïntegreerde clip? Pennen en vooral balpennen zijn de grootste slachtoffers van de dagelijkse omgang op het werk. Bedrukte producten met geïntegreerde penhouders gaan dit en vele andere ongemakken tegen. Goed geplaatste en duurzame metalen pennenhouders zorgen voor een consistente organisatie direct op het product.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Metalen pennenhouder van SPRINTIS

Metalen pennenhouders zorgen ervoor dat u altijd iets bij de hand hebt om mee te schrijven. Of het nu als clip of ring is, onze pennenhouders maken indruk door hun duurzaamheid en houden hun positie in elke situatie betrouwbaar vast. Op klemborden, schriften of werkboeken, de elegante houders worden overal gebruikt. De houders met magnetische bevestiging zijn ideaal voor handgeschreven notities bij het maken van muziek. Maar ook zelfklevend, met een clip of om vast te klinken, onze metalen pennenhouders geven elke toepassing een functionele upgrade en kunnen stevig in elk product worden geïntegreerd. Ze verhogen de waarde van elk gedrukt product dat in het dagelijks leven en in actie wordt gebruikt. Schrijfwaren zijn dus altijd netjes opgeruimd en bij de hand. Voor maximale flexibiliteit kunnen de ringhouders optioneel ook gedraaid worden.

Metalen pennenhouder - een hoogwaardige blikvanger

Deze praktische accessoires worden op veel plaatsen gebruikt: Op school, op kantoor, op de praktijk of op de bouwplaats. Als u meer keuze wilt, kunt u twee of drie pennen in één houder bewaren. Hoewel ze qua functie niet onderdoen voor plastic pennenhouders, zien de handige metalen houders er geweldig uit. En niet alleen in zilver, ook metalen pennenhouders in zwart schitteren met hun aantrekkelijke uiterlijk.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)