Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Rubberen elastieken, rood Rubberen elastieken, rood
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Rubberen elastieken, wit Rubberen elastieken, wit
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Rubberen elastieken, blauw Rubberen elastieken, blauw
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Rubberen elastieken, groen Rubberen elastieken, groen
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Rubberen elastieken, naturel Rubberen elastieken, naturel
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Het veelzijdige gebruik van rubberen elastieken

Rubberen ringen zijn allrounders in kantoren, handel en logistiek. Zij zorgen bijvoorbeeld voor een geordend kantoor, binden reclame-artikelen en bundelen posters.

In drukkerijen en in de expeditie worden ronde elastiekjes vaak gebruikt om kleine onderdelen en allerlei toebehoren te bundelen. In de industriële sector worden de elastieken onder meer gebruikt voor het verpakken van de meest uiteenlopende producten.

Ook op de beursstand en tijdens het transport zijn rubberen elastieken onmisbaar. Zij zorgen ervoor dat uw producten netjes worden bewaard en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Ronde elastieken zijn simpelweg multifunctioneel en worden in de meest uiteenlopende berijfstakken gebruikt. De handige elastieken helpen bijvoorbeeld in kwekerijen en de detailhandel bij het bundelen van groenten, kruiden en snijbloemen.

Maar ook in huishoudens zijn elastiekjes onmisbaar. Zij worden onder andere gebruikt om geopende verpakkingen en zakjes veilig af te sluiten en zo de inhoud te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Rubberen elastieken in divers kleuren en maten

Wij bieden onze rubberen ringen in verschillende kleuren aan. Zo kunt u uw producten niet alleen rangschikken, vastzetten en bundelen, maar ze tegelijkertijd ook een kleurcodering geven. Dit geeft een beter overzicht van de voorradige producten. Volgende kleuren zijn beschikbaar in ons assortiment:

  • rode elastieken
  • witte elastieken
  • blauwe elastieken
  • groene elastieken
  • naturelkleurige elastieken

Naast verschillende kleuren bieden wij u ook een grote verscheidenheid aan breedtes en diameters. Wij leveren elastiekringen in de breedtes van 1 mm t/m 10 mm en met diameters van 15 mm t/m 120 mm. De diverse maten variëren afhankelijk van de gewenste kleur.

Onze absolute klassiekers zijn de rode rubberen elastieken, deze bieden u de grootste keuze aan verschillende diameters en breedtes. Maar de elastiekringen zijn ook in de andere kleuren in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vindt u altijd de juiste elastiekjes voor uw specifieke toepassing.

Welke maat moeten de rubberen elastieken hebben?

U kunt de maat het beste kiezen aan de hand van de grootte van de te bundelen artikelen. Zo krijg je de beste grip. Als u meerdere varianten op voorraad neemt, heeft u altijd het geschikte elastiekje bij de hand.

Hoe stevig zijn rubberen elastieken?

De elasticiteit van rubberen elastiekringen hangt af van hun breedte en lengte. Het komt erop neer dat hoe breder of dikker de ringen zijn, hoe stabieler en bestendiger ze zijn. Om compact en stevig te bevestigen, raden wij aan de elastiekjes meerdere keren rond het te fixeren voorwerp te wikkelen.

Van welk materiaal zijn elastiekjes gemaakt?

Dankzij een rubbergehalte van 60% hebben onze elastiekjes een hoge rekbaarheid en elasticiteit. De hoge kwaliteit zorgt voor een langere levensduur en veelvuldig hergebruik. Voor een optimale houdbaarheid raden wij een droge opslag bij ca. 20°C aan.

Hoeveelheid rubberen elastieken

Wij bieden onze rubberen elastieken per kilo aan. Afhankelijk van de diameter en de breedte varieert het aantal elastieken per kilogram. De specificatie van het gewicht in kilogram is bepalend als verkoopeenheid. Bij elk artikel wordt een indicatie gegeven van de kwantiteit per kilo. Het werkelijke aantal elastiekjes kan echter sterk variëren door de eigenschappen van de goederen. 

Voordelige elastieken kopen

Ons assortiment biedt u een grote keuze aan ronde elastiekjes. Bij aankoop van grotere hoeveelheden profiteert u van aantrekkelijke staffelprijzen. Om uw drukkerij, logistieke afdeling en kantoor optimaal te organiseren, ondersteunen wij u met aanvullende producten uit ons veelzijdige assortiment, zoals transparante hoezen en snijmatten in diverse uitvoeringen. Bestel nu gemakkelijk online en geniet van een snelle levering.