Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Het sorteren van dossiers en het doorbladeren van documenten is niet ongewoon in het dagelijkse kantoorleven. Vellenkeerders maken dit werk gemakkelijker door het bladeren in de vellen comfortabeler te maken. SPRINTIS vellenkeerders zijn vingerhoeden met noppen gemaakt van flexibel rubber. Ze maken het gemakkelijker om bijvoorbeeld vellen of bankbiljetten om te slaan en zijn ook hygiënischer.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Vellenkeerder van SPRINTIS

Met behulp van de fijne rubberen knoppen hebt u altijd een stevige grip op uw documenten. De SPRINTIS vellenkeerders hebben ventilatiegaten die lucht laten circuleren en transpiratie in de rubberen vingerhoed verminderen. De SPRINTIS bladkeerders zijn verkrijgbaar in de kleur groen en u kunt kiezen uit vijf verschillende maten en diameters van 15 mm tot 22 mm.

Bestel bladkeerders in de online winkel

Wij bieden onze bladdraaiers aan vanaf een hoeveelheid van 10 stuks. Als er grotere bestellingen nodig zijn, dan zijn leveringen van 50 en meer dan 100 stuks mogelijk. De prijs voor het afzonderlijke product wordt geleidelijk verlaagd naarmate de bestelhoeveelheid toeneemt.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)