Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Magnetische pins, ø = 10 mm, set á 10 stuks Magnetische pins, ø = 10 mm, set á 10 stuks
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Restanten
Kantoor-/bordmagneet, rond Kantoor-/bordmagneet, rond
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Kantoor-/bordmagneet, rechthoekig Kantoor-/bordmagneet, rechthoekig
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Restanten
Neodymium conusvormige magneten Neodymium conusvormige magneten
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Kantoormagneten zijn saai? Absoluut niet! Breng uw kantoor tot leven met de kantoormagneten van SPRINTIS! Want op whiteboards, prikborden en planborden wordt het nu kleurrijker. Met onze grote keuze aan kantoormagneten wordt het organiseren, delen van informatie en creatief werk gemakkelijker gemaakt. Tegelijkertijd kunnen de magneten goed grijpen door hun hoge houdkracht en kunnen ze dozen, ansichtkaarten, posters en nog veel meer vasthouden.

Kantoormagneten in vele verschillende vormen en kleuren

SPRINTIS Magnetshop. Hier vindt u kantoormagneten in de kleuren blauw, geel, groen, rood en transparant. Profiteer van de grote verscheidenheid aan vormen en kleuren van de magneten en vind precies de juiste kantoormagneet voor uw doeleinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen prikbordmagneten, bordmagneten, magneetstiften, whiteboard-magneten, memobord-magneten, glasmagneten en magneetetiketten.

Vindt u het meer rond of hoekig? Heeft u een voorkeur voor kleine spelden of liever cilindrische printplaatmagneten? Iedereen vindt in ons uitgebreide assortiment kantoormagneten wat hij of zij zoekt! Nadat je hebt besloten welke vorm je de voorkeur geeft, is het tijd om de kleur te kiezen. Wilt u liever groen, rood, geel, geel, blauw, wit of discreet zwart? De kantoormagneten zijn meestal gebaseerd op ferrietmagneten. De kleine tafelmagneten hebben een hartje van neodymium.

SPRINTIS - kantoormagneten in een set of als enkele magneten

In onze magneetwinkel vindt u de magneten individueel of in een set voor u. U heeft de keuze, of de set monochroom of juist kleurrijk gemengd moet zijn. De sets bestaan normaal gesproken uit minstens 10 magneten. Terwijl u alleen de kleur voor de magneetstiften en de cilindrische printplaatmagneten kunt kiezen, zijn diameters van 13 mm, 24 mm en 32 mm mogelijk voor de ronde kantoormagneten. De kubusvormige kantoormagneten zijn verkrijgbaar in de formaten 40 x 13 mm en 50 x 23 mm.

Kantoormagneten in het dagelijks leven

De magneten van de SPRINTIS Magnetshop zijn niet alleen nuttig op het werk en op kantoor. Magneetstiften, kartonnen magneten en dergelijke worden ook gebruikt in het dagelijks leven en in particuliere huishoudens. Notities, foto's, boodschappenlijstjes of andere herinneringen worden vaak met behulp van magneten aan de koelkast of een metalen deurkozijn bevestigd. Dankzij de vele verschillende kleuren en vormen kunt u de magneten ook direct aanpassen aan uw interieur. Als u het bijvoorbeeld wat eenvoudiger vindt, dan zijn transparante, witte of zwarte kantoormagneten een goede keuze. Een set blauwe, rode, gele en groene magneten geeft je veel kleur. In de magneetwinkel kunt u individueel bepalen welke kleuren en vormen van de magneten het beste bij u passen.

Individuele producties mogelijk

Mocht uw gewenste magneet niet in de juiste vorm, kleur of afmetingen beschikbaar zijn in de SPRINTIS Magnetshop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij spelen graag in op uw specifieke wensen en ideeën en maken indien mogelijk individuele producten op maat. In de SPRINTIS Magnetshop vindt u gegarandeerd de juiste kantoormagneet voor uw doeleinden.