Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Snijmatten worden gebruikt in drukkerijen, boekbinderijen en tal van reclamebureaus. Ze dienen als basis voor professioneel snijden en worden natuurlijk ook gebruikt als basis voor handwerk - geen enkele naaikamer is compleet zonder deze beschermende matten. Met snijmatten van hoge kwaliteit wordt nauwkeurig en soepel snijden gewoon gemakkelijker terwijl het snijgereedschap beschermd wordt. Nauwkeurige afmetingen helpen om het exacte resultaat te bereiken dat nodig is voor professioneel werk. Naast verschillende formaten omvat het SPRINTIS assortiment ook snijmatten die aan één of beide zijden gebruikt kunnen worden tegen een aantrekkelijke prijs.
Profiteer nu van de snelle verzending van de snijmatten, die direct leverbaar zijn.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Zelfhelende snijmat in het SPRINTIS assortiment

De term zelfhelende snijmat beschrijft het vermogen van de producten om snijwonden - bijvoorbeeld met de bekende roterende snijmachines - te helen door ze snel weer te sluiten. De gebruikssporen zijn na het snijden niet of nauwelijks meer zichtbaar. Dit is mogelijk omdat hoogwaardige snijmatten uit meerdere lagen kunststof bestaan: De hardste kunststof bevindt zich in het midden van de snijmatten, zachtere lagen bevinden zich aan de voor- en achterkant van de beschermende snijmatten. Zachtere kunststoffen hebben de nuttige eigenschap dat ze zichzelf afdichten - en dus genezen.

Aan de ene kant beschermen hoogwaardige snijmatten van verschillende afmetingen de messen met deze typische lagen. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat de tafel of het betreffende werkoppervlak geen snijsporen krijgt, omdat de snijder of het gebruikte gereedschap het oppervlak onder de mat niet eens bereikt. Omdat de snijmat zelfherstellend is, kan hij zeer vaak hergebruikt worden als hij goed behandeld wordt. De veerkracht op lange termijn is daarom een groot voordeel. SPRINTIS heeft zelfherstellende snijmatten in beproefde ontwerpen en versies op voorraad, zodat de winkel oplossingen biedt voor talloze toepassingen.

Keuze aan afmetingen en formaten

In het dagelijkse werk zijn snijmatten van verschillende afmetingen steeds weer nodig. Het beschikbare werkoppervlak speelt net zo'n grote rol als de activiteit die op de mat wordt uitgevoerd.

De populaire snijmat 60x90 cm (A1) wordt vaak gebruikt. De afmetingen bieden voldoende ruimte voor verschillende activiteiten. De A2 of A3 snijmat wordt aanbevolen als de ruimte beperkt is en het werk geen uitgebreide bewegingen vereist. Bij een bezoek aan de SPRINTIS online shop kunnen klanten natuurlijk kiezen uit verschillende maten en formaten. Of het nu gaat om grote snijmatten of kleinere beschermende matten voor beperkte werkoppervlakken - een blik op het beproefde SPRINTIS-assortiment zal u naar de perfecte oplossing leiden.

 • Snijmatten A0
 • Snijmatten A1
 • Snijmatten A2
 • Snijmatten A3
 • Producten op maat

Opmerking: Over het algemeen is het zo dat bijvoorbeeld snij- en naaiwerk iets meer ruimte vereist dan eerder werd aangenomen. Als u niet helemaal zeker bent, kunt u het beste de grotere versie kiezen. Vergelijk en kies nu.

Uitgebreid assortiment professionele snijmatten in de SPRINTIS online shop

 • Onze snijmatten in A1- tot A3-formaat overtuigen niet alleen door hun maximale functionaliteit, maar ook door hun aantrekkelijke en professionele look in groen/zwart of grijs/zwart. De bovenkant van deze beproefde kleurenschema's is groen of grijs, terwijl de onderkant zwart is.

 • De modellen hebben handige verdelingen en schalen om gebruikers ideale ondersteuning te bieden bij het snijden, knutselen of naaien. Op de matten zijn centimeterverdelingen gedrukt. Ideaal zichtbare lijnen dienen als leidraad en nauwkeurig hulpmiddel. Naaisters en naaisters gebruiken deze visuele ondersteuning bij het opmeten en snijden van stoffen; ze zijn een essentieel hulpmiddel voor veel handwerktechnieken en werkstappen.

 • Het assortiment bevat ook snijmatten die aan beide zijden gebruikt kunnen worden. Universele snijmatten worden gekenmerkt door het feit dat beide zijden een rooster hebben om de workflow te optimaliseren.

 • Alle modellen die in de online shop verkrijgbaar zijn, zijn antislip. Ze maken het mogelijk om precieze werkstappen uit te voeren zonder afgeleid te worden, omdat ze robuust en betrouwbaar zijn.

 • Het SPRINTIS-assortiment omvat ook snijmatten met een zelfhelend oppervlak voor cuttermessen en rolmessen. De relevante productinformatie geeft specifieke tips voor de toepassingen.

 • Wij bieden ook XXL-snijplanken van 150 x 100 en 200 x 100 cm om hele tafels te beschermen. Hierdoor kunnen uitgebreide werkzaamheden worden uitgevoerd zonder de tafel eronder te beschadigen.

 • Snijmatten op maat: Op maat gemaakte producten zijn mogelijk vanaf een groot formaat van 90 x 60 cm. Wij voldoen graag aan verzoeken van klanten.

Kantoorbenodigdheden om werkprocessen te vergemakkelijken

Naast snijmatten van hoge kwaliteit voor op de werkplek of op kantoor, vindt u in de SPRINTIS online shop ook andere nuttige producten die het werkproces vergemakkelijken. Het brede assortiment kantoorbenodigdheden omvat lamineerfolies, rubberen ringen en ritstassen. Met de optimale apparatuur voor de werkplek worden taken niet alleen gemakkelijker, maar ook efficiënter en dus tijdbesparender. Voor een optimale workflow is de juiste apparatuur nodig.

Snijmatten voordelig online kopen

Of u nu grote of kleine snijmatten nodig hebt, in het voordelige assortiment van SPRINTIS vindt u zeker het juiste formaat. Getrapte prijzen bieden kopers van grotere hoeveelheden een aantrekkelijk aanbod - de prijs per bestelde mat wordt verlaagd naarmate de hoeveelheid toeneemt. Kopen op rekening is ook mogelijk.
Koop nu en ontvang uw favoriete snijmat binnen zeer korte tijd.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)