Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Het juiste boekbindgereedschap is essentieel voor de juiste verwerking van alle boekbindmaterialen. Met ons assortiment boekbindgereedschap bent u uitgerust voor elke stap van het proces - of het nu gaat om meten, snijden, vouwen, lijmen, binden of andere werkzaamheden.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Boekbindgereedschap van SPRINTIS

In onze winkel vindt u professioneel boekbindgereedschap voor het traditionele handwerk bij het boekbinden en drukken. We hebben ook het juiste boekbindgereedschap voor het verwerken van de eyelets, splitpennen, klinknagels en boekhoeken uit ons assortiment, van tangen en eyelettingmachines tot lijmpompen. Ringbanden worden op betrouwbare wijze gerealiseerd met onze draadbindmachines.

Het juiste gereedschap voor elke stap

Vouwpoten, boekbind- en papiermessen en typometers maken deel uit van de basisuitrusting boekbinden van een boekbinder. Papierboren zorgen voor de nodige ponskracht, terwijl snijbeschermstrips en draadtellers het werk op een praktische manier vereenvoudigen. Onze papiersnijders zijn het juiste gereedschap voor elke boekbinder, zodat ze altijd met dezelfde hoeveelheid papier kunnen werken. Van filigraan tot breed aangebracht, onze hoogwaardige lijmpenselen kunnen elke klus aan. Stel uw complete set boekbindgereedschap samen in onze winkel.

Als u vragen hebt over de afzonderlijke producten en voor een beoordeling van uw behoeften aan boekbindgereedschap, neem dan contact op met onze klantenservice.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)