Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Of het nu gaat om visitekaartjes, lamineerfolies of belangrijke documenten - met de Warrior M70 hoekafronder, ook wel hoeksnijder genoemd, kunt u de finishing touch aan uw drukwerk geven. De hoogwaardige hoekensnijder verwerkt moeiteloos papier en film en rondt elke rand met gemak af.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Krachtige hoekfrees met veel accessoires

De Warrior M70 hoekensnijder met houten handvat en massief metalen basisplaat is eenvoudig te gebruiken en heeft een breed toepassingsgebied dankzij de hoge verwerkingscapaciteit en veelzijdige accessoires. De hoekronder met het praktische ponsmes kan papier en lamineerfilm met een dikte tot 1 centimeter - het equivalent van ongeveer 100 vellen - in slechts één werkgang ponsen. Het is ook mogelijk om de ponsmessen van de hoekronder uit te wisselen en ze te gebruiken om verschillende vormen in het papier te snijden. Rond of recht, breed of smal - in onze online winkel vindt u een verscheidenheid aan geschikte ponsmessen met verschillende lengtes en radii, die zelfs geschikt zijn voor stevigere materialen zoals leer.

Naast ponsmessen voor elke behoefte, bieden we ook een geselecteerd assortiment accessoires voor onze Warrior M70 hoekpons : in onze online winkel vindt u vervangende plastic pads als ponsonderleggers of handige toevoerrails met verstelbare zijstops voor het ponsen van ronde gaten of halfronde gaten op de rand van het papier. Kijk ook eens naar ander boekbindgereedschap, zoals onze hoogwaardige draadtellers.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)