Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Vouwbenen van hout spits Vouwbenen van hout spits
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Vouwbenen van bot spits Vouwbenen van bot spits
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Vouwbenen gemaakt van bot

Traditioneel is de vouwbeen gemaakt van bot, dus de naam combineert de functie met het materiaal - de vouw wordt gecreëerd door de (bot)poot. Bot is een bijzonder geschikt materiaal, de vouwbeen is robuust in elke toepassing en is handig en zeer gemakkelijk in gebruik. Tegelijkertijd worden de papiervezels voorzichtig behandeld en blijven er geen resten achter op het materiaal, afgezien van de gewenste vouw.

Houten vouwbeenderen

De ideale eigenschappen voor vouwen zijn niet beperkt tot het materiaal bot, en daarom worden houten vouwbenen nu ook steeds meer gebruikt. Bamboe vouwbenen hebben een lange traditie in het Japanse boekbinden en worden steeds populairder vanwege de plantaardige grondstof.

Vouwpoten kopen bij SPRINTIS

Onze vouwpoten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en materialen. Met lengtes tussen 12 en 19 centimeter vindt elke hand het juiste handgereedschap. Naast de standaardversie met een puntige en een afgeronde kant, bieden we ook een puur afgeronde versie.

Of u nu vouwt of rimpelt, lijmt of randen glad maakt, uw persoonlijke vouwbeen kan in allerlei situaties gebruikt worden. In onze winkel kunt u uw eigen gepersonaliseerde vouwbeen kopen. De bijpassende liniaal is ook een must voor de basisuitrusting.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)