Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

De handige metalen draadteller van SPRINTIS is een echte insider tip voor het controleren van fijne materialen zoals stoffen, hoogwaardig drukwerk en andere producten! De draadteller met vergrootglas en 6x vergroting wordt niet alleen gebruikt in de textielindustrie en in de drukkerij- en uitgeverijsector, maar in het algemeen overal waar een nauwkeurige kwaliteitscontrole essentieel is. Met onze vervormingsvrije draadteller blijft geen enkele fout verborgen! De meetschaal op de onderkant van de draadteller zorgt altijd voor snelle oriëntatie en nauwkeurig werken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

SPRINTIS draadteller online kopen

Naast het oorspronkelijke gebruik in de textielsector, wordt onze hoogwaardige metalen draadteller nu ook gebruikt door veel verzamelaars in de kunst- en hobbysector om de authenticiteit en integriteit van hun waardevolle voorwerpen op betrouwbare wijze te controleren. Om ervoor te zorgen dat uw draadteller onbeschadigd vervoerd wordt totdat hij gebruikt wordt, vindt u bij de levering een praktisch etui ter grootte van een broekzak.

Draadteller voor verziendheid

Senioren hebben vaak behoefte aan een praktische, zelfstaande loep vanwege leeftijdsgerelateerde visuele beperkingen, evenals mensen met verziendheid in het algemeen. Helaas bieden wij momenteel geen cilindrische draadloepen voor dit doel te koop aan. U kunt echter wel een individuele aanvraag doen. Onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)