Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Onze webshop biedt een ruim assortiment van verschillende soorten messen en scharen. Dit zijn belangrijke accessoires voor de boekbinderij en de industrie. In ons assortiment vindt u stanleymessen, rolsnijder, boekbindersmessen, papiermessen, boekbindersscharen en verstekscharen. Deze gereedschappen zijn bijzonder geschikt voor het snijden van papier, bekledingsstoffen, leer, kunststoffen en textiel, alsook voor het openen van verpakkingen.

Metalen stanleymes

Met het zeer scherpe blad kan nauwkeurig papierwerk gemakkelijk en snel worden gedaan. Wij bieden twee verschillende varianten stanleymessen aan: Stanleymessen met vergrendelingswiel en stanleymessen met schuifvergrendeling. Om botte messen te vervangen, bieden wij bij SPRINTIS ook stalen en carbon afbreekmessen aan met een breedte van 18 mm.

Rolsnijders voor stof en papier

Ons assortiment messen en scharen omvat ook een rolmes waarmee textiel, papier en karton zonder problemen en met weinig moeite tot op de millimeter nauwkeurig kunnen worden bewerkt. Rolsnijders worden hoofdzakelijk gebruikt in boekbinderijen en drukkerijen. In onze online winkel vindt u bijpassende reservemessen met een diameter van 45 mm.

Papier- en boekbindersmessen

Onze boekbindersmessen met beukenhouten heft en gietstalen lemmet zijn dankzij hun scherpe lemmet ideaal voor papierwerk, het snijden van materialen of het openen van verpakkingen. In tegenstelling tot het boekbindersmes is ons papiermes met houten handvat beter geschikt om gelijmde blokken of gelijmde bindingen na het drogen van elkaar te scheiden.

Boekbindersscharen en verstekscharen

Wij bieden zeer robuuste scharen in 18,0 cm of 24,5 cm lengte, die speciaal zijn gemaakt voor de boekbinderij en de industrie. De boekbindersschaar kan hoofdzakelijk worden gebruikt voor papier, kaftstoffen, leer en textiel. Kunststoffen en rubber kunnen met de verstekschaar worden bewerkt.