Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

De juiste transparante omslag voor elke gelegenheid

Verschillende soorten transparante enveloppen zijn geschikt, afhankelijk van de gelegenheid en de inhoud. De SPRINTIS shop is daarom onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Documentenveloppen
 • Folder enveloppen
 • Verzamelenveloppen
 • Transparante enveloppen

Of het nu gaat om visitekaartjes of chequekaartjes, brochures of menu's, cd's of dvd's, infografieken of klassieke documenten in A4-formaat - veel inhoud kan perfect worden georganiseerd in transparante hoezen. Zakelijk succes is altijd een kwestie van het juiste overzicht, systematische en handige organisatie. Aanverwante producten zoals documenthoezen, losbladige ordners en registers ronden het uitgebreide assortiment af voor onze klanten uit drukkerijen, boekbinderijen, POS en logistiek, maar ook handel en industrie. Met de juiste apparatuur raken belangrijke documenten niet langer zoek of slijten ze onnodig. Hoe geoptimaliseerder het opslag- en organisatiesysteem, hoe beter het gestructureerde bedrijf loopt.

Transparante zakken in verschillende formaten

Omdat de grootte van de inhoud varieert afhankelijk van de situatie, biedt SPRINTIS haar klanten verschillende formaten transparante zakken. Wij hebben kleine, middelgrote en grote producten op voorraad, met afmetingen die gebaseerd zijn op typische documentformaten. De volgende varianten zijn verkrijgbaar in de online shop:

 • Transparante zakken A3
 • A4 transparante enveloppen
 • A5 transparante enveloppen
 • Transparante zakken A6

Er zijn verschillen tussen de aanbiedingen wat betreft de opening:

 • Transparante zakken openen aan de zijkant (brede kant)
 • Transparante zakken openen aan de bovenkant (smalle kant)
 • Transparante zakken open aan de zijkant en bovenkant

Transparante opbergvakken

Als het gaat om het opbergen van relevante documenten en inhoud zonder dat u gaten hoeft te perforeren of ze hoeft aan te raken, bieden transparante zakken voor archivering uitkomst: ze maken langdurige opslag in ordners, mappen en ordners mogelijk. De keuze aan soorten gaten voor transparante zakken in de SPRINTIS-shop garandeert dat voor elk perforatiesysteem de juiste oplossing beschikbaar is. SPRINTIS biedt transparante hoesjes voor het opbergen van verschillende documenten, kaarten, briefkaarten en foto's.

Transparante hoesjes voor kaarten, briefkaarten en foto's

De voordelen van transparante hoesjes gaan veel verder dan het beschermen en opbergen van relevante documenten in het klassieke A4-formaat. Hoezen met compartimenten bieden zowel praktische als veilige ruimte voor kleine, platte voorwerpen met een oppervlak dat het beschermen waard is.

 • Transparante hoesjes voor kaarten zijn bijvoorbeeld geschikt voor ansichtkaarten, visitekaartjes of chequekaartjes. Het gebruik ervan is zinvol in zowel professionele als privéomgevingen. Hoogwaardige hoesjes in A4-formaat bieden bijvoorbeeld ruimte voor 10 visitekaartjes of chequekaartjes in liggend formaat. Dankzij de geperforeerde rand kunnen de transparante hoesjes gemakkelijk in ordners, mappen of ordners worden opgeborgen. Zo zitten belangrijke kaartjes altijd op de juiste plek.
 • Transparante enveloppen voor briefkaarten bewaren zakelijke groeten of privébriefkaarten. Ze maken een snelle blik op de inhoud mogelijk en beschermen ze tegen vuil of slijtage. Geschikte aanbiedingen in A4-formaat kunnen ongeveer 8 ansichtkaarten in 10 x 15 cm staand formaat bevatten. Omdat de transparante hoesjes voor ansichtkaarten gearchiveerd kunnen worden, staat niets de volledige organisatie van ansichtkaarten in één map in de weg. Dit bespaart tijd en is uiterst praktisch.
 • Als u uw foto's en afbeeldingen georganiseerd wilt houden, kunt u ook praktische transparante hoesjes voor foto's gebruiken als alternatief voor het klassieke fotoalbum. In tegenstelling tot een fotoalbum kunt u de collectie fotomateriaal dankzij de perforaties in deze hoesjes gemakkelijk uitbreiden, omdat er in een stevige map ruimte is voor meerdere transparante hoesjes. Zo kunt u uw foto's gemakkelijk veilig opbergen. U hoeft ook niet lang te zoeken wanneer u een herinnering wilt terugvinden. SPRINTIS biedt verschillende transparante hoesjes voor foto's van verschillende formaten in liggend formaat.

Gesplitste transparante hoesjes

De A4 transparante hoesjes met vakverdeling kunnen heel flexibel worden gebruikt dankzij de vakverdeling. Deze voordelige producten helpen om verschillende platte materialen op een praktische manier te organiseren: Of het nu gaat om krantenknipsels, kleine infographics of stickers, de losse werkbenodigdheden kunnen snel thematisch worden georganiseerd - en dus gemakkelijk teruggevonden - en aan een vak in de gedeelde transparante hoes worden toegewezen.

Transparante hoesjes kopen

Onze klanten profiteren niet alleen van een snelle levering bij het kopen van transparante hoezen van hoge kwaliteit. Naast de mogelijkheid om een individuele aanvraag te doen, biedt SPRINTIS ook de optie van productie op maat. Dit betekent dat individuele verzoeken met succes kunnen worden gerealiseerd. Naarmate de bestelhoeveelheid toeneemt - in veelvouden van 100 - daalt de prijs van de transparante hoezen; het is dus de moeite waard om grotere hoeveelheden te kopen. Bestel nu transparante hoezen van hoge kwaliteit.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)