Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Voordelen van hoogwaardige documenthoezen

Omdat de mogelijke toepassingen en de respectievelijke afmetingen van de te beschermen inhoud variëren, vindt u in de online shop een groot aantal beproefde documenthoezen in verschillende formaten, ontwerpen en materiaaldiktes. Elke klant vindt een op maat gemaakte transparante hoes voor documenten tegen een betaalbare en eerlijke prijs. Dankzij hun transparante ontwerp zijn de documenthoezen uiterst praktisch: ze bieden een duidelijk zicht op de inhoud zonder dat u deze hoeft aan te raken. Dit minimaliseert slijtage en houdt het document schoon.

Als gevolg hiervan worden de betrouwbare en visueel aantrekkelijke documenthoezen gebruikt in de catering, drukkerijen, boekbinderijen, POS, logistiek en andere industriële sectoren. Naast documenthoezen van hoge kwaliteit vindt u in de online shop ook andere handige hoezen voor werk en dagelijks gebruik, zoals brochurehoezen en vergaarhoezen. SPRINTIS heeft voor elk doel een product op maat. Meer informatie vindt u in de desbetreffende rubrieken.

Documentenveloppen in het SPRINTIS assortiment: formaten

De aangeboden plastic hoezen en plastic enveloppen verschillen qua formaat, zodat voor elke mogelijke inhoud exacte afmetingen beschikbaar zijn. SPRINTIS biedt kleine, middelgrote en grote documentenveloppen aan. De afmetingen zijn gebaseerd op gangbare formaten van kantoorbenodigdheden en materialen in verschillende sectoren. De online shop biedt de volgende varianten:

 • A2 documentenhoes
 • Documenthoes A3
 • A4 documentenhoes
 • A5 documenthoes
 • Documenthoes A6
 • Documenthoes A7
 • DIN lang
 • Speciaal formaat

Naast de standaardformaten bevat het brede assortiment ook beschermhoezen voor DIN lang. Deze zijn transparant en gekorreld. Ze hebben een open smalle zijde en een duimuitsparing - deze praktische eigenschap vergemakkelijkt het hanteren. Het assortiment omvat ook transparante A4 klembordhoezen en dubbele A4 beschermhoezen voor menu's. Deze laatste zijn net zo beproefd als de standaard formaten. Deze laatste zijn even beproefd als populair in de horeca; ze ronden het uitgebreide SPRINTIS-assortiment af.

Opening: verschillende varianten beschikbaar

De transparante documenthoezen variëren qua opening, met verschillende opties voor vullen en uitnemen.

 • Smalle zijopening
 • Opening aan brede zijde
 • Opening aan één brede en één smalle kant

De verschillen hebben invloed op de praktische hantering: Het verwijderen en plaatsen van documenten gaat sneller met een beschermhoes met twee openingen. Als alleen de smalle kant open is, worden de documenten bijzonder veilig opgeborgen en beschermd tegen per ongeluk eruit glijden. Bijzonder robuuste beschermhoezen zijn ook voorzien van scheurbescherming, zodat ze beter bestand zijn tegen mogelijke belastingen. Deze details staan vermeld in de respectieve aanbiedingen.

Materiaal, dikte en uiterlijk van de documenthoezen

Wat het materiaal van de beschermhoezen voor documenten betreft, moet er een onderscheid worden gemaakt tussen transparante PP-folie of zachte PVC-folie. Of het nu gaat om de gevreesde vette vinger, stof, vuil, krassen of vocht, zowel PP-folie als zachte PVC-folie beschermen de respectieve inhoud tegen vuil en ongunstige omstandigheden.

Onze klanten kunnen kiezen uit materiaaldiktes van 110, 120, 160 en 180 µm. Hogere diktes worden aanbevolen als de documenthoezen vaker worden gebruikt en verplaatst. Hun verbeterde stabiliteit houdt dan rekening met deze belastingen in het dagelijkse werk. Als de hoezen gebruikt worden voor eenmalig vijlen, zijn fijne materiaaldiktes perfect geschikt. SPRINTIS stuurt geïnteresseerde klanten graag een gratis monster om hen te overtuigen van de voordelen en de kwaliteit van de hier aangeboden producten.

Naast gladde transparante oppervlakken met een aangenaam uitzicht, biedt SPRINTIS ook gekorrelde documenthoezen met een ruw en dus eerder mat oppervlak. Het invallende licht wordt verstrooid door de korrel, dit principe geeft de hoes een niet-verblindend karakter. Hierdoor blijft de inhoud altijd goed leesbaar - zelfs in zeer verschillende lichtomstandigheden.

Beschermhoes voor documenten tegen een eerlijke prijs

Een hoogwaardig ontwerp en een gunstige prijs-prestatieverhouding kenmerken de nuttige en veelzijdige documenthoezen van SPRINTIS. Klanten die grotere hoeveelheden nodig hebben, profiteren ook van de aantrekkelijke staffelprijzen. Hoe groter de hoeveelheid - in veelvouden van 100 - hoe lager de prijs. De mogelijkheid om een individuele aanvraag te doen, betekent ook dat er aan persoonlijke ideeën en wensen kan worden voldaan. Onze ordnerhoezen scheppen snel en eenvoudig orde: of u nu een bedrijf heeft, zelfstandig ondernemer bent, handel, industrie of overheidsinstanties, verenigingen en clubs - iedereen heeft behoefte aan een optimale organisatie van relevante documenten. Krijg er nu toegang toe en bescherm belangrijke documenten effectief met optimale zichtbaarheid.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)